reklama

Kwietniowki 2015

Myla, no niedobrze z tą szyjką :( lekarz Ci mówi, żebyś leżała, my Ci mówimy, a Ty zawsze coś do roboty znajdziesz i wydaje Ci się, że jak polezysz kilka godzin, to wystarczy... Od razu mógł Cię zapakować do szpitala, bo nie ma na Ciebie metody, uparciuchu...
Uważaj na siebie :*
Musimy jakos przetrzymać wszystkie jeszcze przynajmniej kilka tygodni...

reklama
O kurcze Myla to nie jest fajnie. Trochę jeszcze pasowałoby pozostać w dwupaku. Nie będę oryginalna jak powiem, że musisz bezwzględnie się oszczedzać i nie wstawać, przynajmniej jeszcze te parę tygodni, żeby dzidzia jak największa i najsilniejsza była.

dziewczyny zadzwoniłam do mojego gina z info co mi jest i mówię o lekach które biorę na ten pęcherz ( urosept, furagina i monural ) i on mówi, żebym odstawiła furagine, że za dużo tego
a ta stara ginka mi to przepisała wiec co robić?

już biorę 2 dni tą furagine a mam brać łącznie 7... dokonczyć???? dzizas... u starej ginki mam wizyte 4.2 a u niego tydz poźniej chyba, że brzuch bedzie się stawiał jak odstawię duphaston i luteine... :confused::confused:

kifsi szalona kobieto zwolnij!! :D a jakie masz ściany, podłoge, meble?

Myla ja pierdziele widzisz?! to już nie przelewki, dupsko złoje Ci osobiście za to!!!!!! leżec to leżeć a nie folgowac sobie :angry::angry: malutka jest dorodna a Mamusia to zeszczupleje chyba :P

Doli z tego co się orientuje to i monural i furagina ma wybić bakterie wiec nic się nie stanie jak jeden odstawisz. Zakwaszaj dodatkowo organizm to pomozesz lekom ;)

Myla Tobie naprawdę należy się kop w dupe ;) z szyjka 21mm nie wykopala Cię do szpitala...? Chyba jeszcze nie wie że z Toba to tak trzeba że za fraki i przywiązać do łóżka bo inaczej to trochę polezysz trochę pochodzisz i masz efekt !

Doli, to zalezy do którego lekarza masz większe zaufanie... może 3 to rzeczywiście przesada, ale nie wiem :( poczytaj sobie może ulotki furaginy i monural, jeśli maja takie samo działanie, to pewnie jeden z nich wystarczy.

Karina a skąd ten pożar??? Masakra jakaś

No obsługa jest, ale sprząta, zakupy robi itp więc póki co sama jestem heh :p

W hali sportowej w szkole ( jest na przeciwko szkoły ) , pani nauczycielka chciała wejść na zajęcia z dziećmi i wtedy poczuła dym .., zawiadomiła policję i straż ( straż u nas na ulicy jest :p ) wiec zaraz przyjechali .., ale było cis większego skoro tyle czasu im to zajęło .. Niby defekt elektryczny był .. I szkody na 150.000€ ...

Myla no to teraz naprawdę musisz uważać ... Duża różnica z ta szyjka ... :(
Mała jeszcze moze sie obrócić ... Nie martw sie tym ... Odpoczywaj tylko [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Doli ja bym zrobiła to co każe gin do którego masz wiecej zaufania , który sie wydaje wiecej kompetentny ..

Pat uważaj na siebie !! Oby to było tylko naczynko! ! Najważniejsze że nie ma żywej krwi. Przyznaj może wczoraj lody Cię zainspirowały i teraz masz naczynko pęknięte???
Myla to leż nadal i żeby Ci narazie do głowy żadne pakowanie nie przyszło !! Musi być dobrze tylko musisz się oszczędzać !!

reklama
Doli ja bym zrobiła tak jak mówią dziewczyny wybrała to co mówi lekarz do którego masz większe zaufanie. 3leki to może faktycznie trochę za dużo ??
Myla tak się zastanawiam że przy tak krótkiej szyjce nie skierowali cię do szpitala i nie rozważali szwu ani tego passera czy pessera jak zwał tak zwał ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry