reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla trzymam kciuki żeby juz wszystko przystopowalo. Ech i zaczynam sie denerwować czy u mnie ok... sorry ze pisze bez polskich znaków ale z tel nie zawsze mi łapie.

Hej laski

Myla
lepiej bys do szpitala poszla moze, lez caly czas i nie wyj, bo wycie w niczym nie pomaga ewentualnie pogarsza sytuacje:no: Ale twoja cora juz duza, ponad kg:szok: Bedzie dobrze:tak:

Doli niech sie cieszy ze tamponow nie musial kupowac albo podpasek, dobrze ze pomaga. A co na obiad kielbasa ze sloika?:-D

Neta
jak tam po wizycie?

Marela to mialas duzo roboty, ale nie przemeczaj sie:tak:

Olusia
no to moze jutro do domciu, super.

Pat
mam nadzieje ze nie bedzie nic wiecej, raz tez mialam jakby rozowe uplawy a pozniej juz nic, zobaczysz do wieczora:tak:

Asiatipl a
ni mi nie mow, tez musze lazienke posprzatac i tez teraz pobieznie to robie, czasami tylko pozadnie.

No Doli byłam raz na tym mieszkaniu ale to parę bloków dalej no i raz na mieście w urzędzie autem.

Niewiem jakie rozwarcie,nie duze ... Mówił do tej co pisze. " kanał szyjki o wymiarach 21mm,ujście wewnętrzne lekko rozwarte" mógł się pomyslic ale mierzył 2 razy i mówił właśnie ze z jakimś marginesem błędu to nie więcej niż 28

Ja bym do wagi dzidzi zbytnio nie przywiązywała uwagi, same wiecie, że nie raz na koniec wielgachne dzieci mają być, a potem wychodzi o kilo, pół mniej. Myślę, że ważniejsze są wymiary czy dzidzia rośnie zgodnie z normą, bo wagę to chyba ten program wylicza na podstawie wymiarów, uwzględnia długości kończyn itp, a nie np. Dzidziusiowe fałdki. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja pierwszą ciążę wogóle nie znałam wagi dziecka i w sumie może lepiej, choć córka nie była jakaś wielka mimo moich kg. Miała 2700, 52cm.

neta no to mnie nastraszyłaś, ale czemu ????:confused::confused: kurcze przecież ta moja ginka nie jest głupia :confused::confused::confused:

asiatipl to mala córa, mój mial 1 kg więcej i 4 cm dluższy a na ostatnim usg przed urodzeniem - z tydz przed wagę miał szacowaną na 3.5 kg także się w miarę sparwdzilo...

reklama
neta poczytałam oczywiście wujek google z 1 str straszy z drugiej uspokaja i będe to brać kurcze zwłaszcza że piecze i boli podbrzusze :/

nakręciłam się ta szyjką Myli kurde martwie się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry