reklama

Kwietniowki 2015

I Doli się nam znowu nakręca...kobieto !!!!!!! Przecież to że jedna z nas ma jakis problem to nie znaczy że każda ma mieć !:* ogar bo Ty się tyle stresujesz bez powodu że nic dziwnego że brzuch twardnieje itp!!!!

Neta to już duży chłopak :)
Ale z wymiarami to racja że oni mierzą to wszystko z obwodu brzuszka, długości kończyn itp a wiadomo że to nie zawsze takie dokładne bo zależy jak się dzidzia ułoży :) więc pewnie nas maluchy zaskocza w kwietniu :D

Myla jesteś niereformowalna...już tydzień temu mialas iść do szpitala i mowilas ze pojdziesz na pewno jak cos będzie nie tak i właśnie teraz jest nie tak a i tak chcesz czekać ! Szkoda ze Warszawa tak daleko od Bydgoszczy bo bym Cię siłą do samochodu wsadzila i w szpitalu uwiazala...

reklama
Pat dawaj biczuj mnie! Ja się stresuję Myla :p a sobą hmmmmm. Wczoraj mi grzebala tylko i mówiła że ok, za 2 tyg zapytam... Zresztą w 1 ciąży ani razu nie miałam mierzonej, tylko łapami i było ok!! :p

Myla jest uparta i tyle !! Ma w domu dwójkę dzieci i niedługo przeprowadzkę na głowie i ciężko wszystko zorganizować
Ja jutro mam wizytę i już nie mogę się doczekać aby w normalnych warunkach zobaczyć mojego bąka :)
Neta gratuluję wizyty !! Super że wszystko dobrze :) i już mały klocuszek Ci urósł: )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry