reklama

Kwietniowki 2015

Bo teraz to inne czasy;) Po co maja sie pchac w małzenstwa itp. Szaleja chlopaki i nikt im nad głowami nie jeczy. Oni menopauzy przechodzic nie beda wiec czas mają. A wziasc sobie jakas jędze nie trudno.

reklama
No nie mam co na niego narzekać. Młodego też przyjeżdżał pilnować jak na zajęcia musiałam iść :)
I tak jakoś wyszło, że wolny :) Ale on to by musiał trafić na taką co go ustawi do pionu a jak na razie to trafia na takie durne co za nim skaczą a wiecie jak o coś jest za łatwo to człowiekowi nie zależy...
Mój młody znowu gorączkę ma. Mam nadzieje, że taka jednodniowa jak ostatnio...

Myla ja też mam problem z tym leżeniem z podniesionym tyłkiem bo też mi duszno ale czasem się mecze i leże :)
A od wczoraj mi noga drętwieje od biodra i nie wiem co to ... może mały mi na jakiś nerw uciska? ?hmm ..
Mój brat też starszy ode mnie o 9 lat ale w głowie ma jakby miał 16 :-D

Normalnie dziś się zamecze chyba...tak mnie to boli ze leże i placze. Jak leże bez ruchu jest ok ale czy chce ruszyć noga czy chociaż lekko się podnieść to tak mnie boli. Czuje się jak 90 latka na łożu smierci

Sataga super ze pomocny i ze sam umie wszystko zrobic widac ze nie mami synek, moj m to nawet makaronu by se nie ugotowal, teraz pomalu go ucze i cos tam lapie, wlasnie zesmy przedwczoraj gadali ze on jak z mama mieszkal i jak np przyszedl z pracy i nie mial na talerzu tylko powiedzmy w garku i by mial sam na talerz nalozyc to on nie jadl:szok::no: masakra co te matki z nich robia. Wszystko pod nos

Ale najśmieszniejsze jest to, że matki nawet nie potrafią zrozumieć, że krzywdzą w ten sposób swoje dzieci. U mnie w domu to raczej ja byłam tą rozpuszczoną ale sama potrafi lam wszystko zrobić. Moi bracia w wieku 12 lat to już przygotowywali większość rzeczy do obiadu. Jak moja mama z pracy przychodziła to musiała już np. tylko kotlety usmażyć i ziemniaki ugotować bo obrane już czekały i posprzątane też było.
A mój mąż to znowu kaleka totalna była... Teraz to już na szczęście inaczej bo sobie nie wyobrażam żeby miał sobie gotowego obiadu nie wziąć czy naczyń po sobie do zmywarki nie odstawić. Teściowa to ma przechlapane. Jeszcze jeden brat mojego M z nimi mieszka i nic nie zrobi a teść to już całkiem... Nie wiem czy kiedykolwiek któremuś dziecku pieluchę zmienił... Ja bym chyba utłukła gdybym musiała tak koło wszystkich latać.

Myla, no boli, spróbuj powolutku się obracac przy zmianie pozycji i niezbyt często... Ewentualnie paracetamol? Nie znam się, czy może pomóc na taki ból, na mnie przed ciażą działał tylko ibuprom, ale teraz nie wolno, a w ciąży jeszcze nic przeciwbólowo nie brałam.

Kuklaki, masakra... Dobrze, że nie protestuje, jak chcesz go czegoś nauczyć... Mój sobie radzi w kuchni :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry