reklama

Kwietniowki 2015

Myla ja miałam takie bóle o których mówisz jak mały był główką do dołu i strasznie uciekał dlatego szyjka się tak skróciła i aby zmniejszyć te bóle miałam pod biodra podkładać poduszki aby miednica była wyżej i żeby dziecko zsunęło się wyżej może spróbuj ale to po godzinie nie przejdzie od razu Ci mówię musisz być cierpliwa :)
Mi też w nocy i rano bb nie działał :(
Mój też bardzo mało kopie tylko się strasznie rozpycha nawet w nocy potrafi mnie obudzić :)
Kuklaki tak jadłam w nocy to samo bo to teraz moja nocna zechcianka: ) banan z nutellą :)

reklama
Ja musiałam chwilowo odstąpić laptopa mojej "gosposi" :) w związku z tym, ze coraz trudniej mi wszystko ogarnąć przyjechał do nas moj brat. Sprzata, gotuje no i pewnie niedługo bedzie musiał odbierać młodego bo mi coraz ciężej tłuc sie po niego tramwajem. Jeszcze jak z dzieckiem jade to miejsce ustąpia a tak zwykle udają ze nie widza... nie wiem czy sobie myślą ze gowniara jestem to sobie moge stać czy co... w sumie to sie mnie pytali jakis czas temu o dowód jak sobie lotka wysyłałam.
I zeszłam z tematu :)
Na urodziny kupilismy mlodemu dvd do samochodu i teraz taki sprzęt okupuje zeby sie nie nudzic :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry