reklama

Kwietniowki 2015

Myla racja, lepiej nie dotykac bo bedzie na ciebie[.

Sataga
fajnego masz brata, ile ma lat? Dobrze ze umie gotowac i takie tam. A ty ile masz lat bo nie pamietam chyba malo jak jeszcze o dowod pytaja?

reklama
wpadam się tylko przywitać :tak:

w domu pobojowisko , cała kuchnia w kurzu bo mi się zmywarki zachciało ( ja z tych które jeszcze tego cudu techniki nie wykorzystywały ) i teraz małż z teściem podłączają :tak: a to nie lada wyzwanie bo całe podłączenie wody musieli zmieniać , kucie ściany itp.:tak:

wczoraj pisałam o szyjkowej shizie zbiorowej i sobie wykrakałam boleści , ale nie szyjkowe :-) pół nocy nie spałam bo tak mnie brzuch bolał , tyle ,że u mnie to nie raczej była niestrawność :-( zaczęło się od mega zgagi :-(

nadrobię was jutro , a tym czasem miłego weekendu

buziaki

Normalnie nie mogę nogi podnieść tak mnie boli ta kość cala. Wstalam pochodzić trochę. Jak chodze tak troskę szybciej (bo jak wolno to się bujam z nogi na nogę jak wahadlo) to mnie nie boli ale jak zwalniam czy się polozylam teraz to boli jak cholera.... Oszaleje

Myla ja miałam takie bóle o których mówisz jak mały był główką do dołu i strasznie uciekał dlatego szyjka się tak skróciła i aby zmniejszyć te bóle miałam pod biodra podkładać poduszki aby miednica była wyżej i żeby dziecko zsunęło się wyżej może spróbuj ale to po godzinie nie przejdzie od razu Ci mówię musisz być cierpliwa :)
Mi też w nocy i rano bb nie działał :(
Mój też bardzo mało kopie tylko się strasznie rozpycha nawet w nocy potrafi mnie obudzić :)
Kuklaki tak jadłam w nocy to samo bo to teraz moja nocna zechcianka: ) banan z nutellą :)

Nie mogę mieć dupska tak wysoko,muszę leżeć na polsiedzaco bo się dusze inaczej... Dosłownie

Myla racja, lepiej nie dotykac bo bedzie na ciebie[.

Sataga
fajnego masz brata, ile ma lat? Dobrze ze umie gotowac i takie tam. A ty ile masz lat bo nie pamietam chyba malo jak jeszcze o dowod pytaja?

W tym roku mi 27 stuknęło a tak właściwie to w tamtym bo już styczeń mamy :D. Mój brat równo 10 starszy :) gotuje całkiem nieźle nie mam co narzekać :) Dzieckiem też się zająć potrafi w sumie to nawet i przystojny tylko czasem siano we łbie :D

Ostatnia edycja:
Sataga taki brat to skarb. A on wolny? ;) Gotowac umie,zajmie sie domem i do tego przystojny ;) Az by było trudno w to uwierzyc ;) No chyba ze ma taka super zone co pozwolila mu jechac i pomagac siostrze. ;)

Ja tez poniedziałkowa :-) tylko o tydzien Was wyprzedzam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry