reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej. Doczytalam Was ;) 3 dni na raty ;) matko co tu sie dzialo wariatki ;) a przez te lody to spac nie moglam ;)
No a teraz oszczedac sie !!! Myla dobrze niech Ci zaloza jeszcze za wczesnie na porod. Dziewczyny co maja problemy z szyjka lezec !
Nie odpisze na wszystko bo nie pamietam :/ a na tel kiepsko wrocic. Chyba i ja skusze sie na apke bo inaczej polegne z Wami;)
Ja nie umiem spac na plecach odrazu mi duszno i brzuch boli. Najlepiej na prawej stronie choc biodra bola. A przekrecic sie czy wstac to jyz ciezko.
U mnie dzis wkoncu ksiadz przeszedl i rozbieraja chlopaki choinke. Zrobilam sobie z nia nawet foto na koniec ;)

hej

coś mi się forum zepsuło na tel, ani powiadomień ani nic, burdel na kółkach :angry:

ja zostałam właśnie sama bo mąż pojechał z małym do teściow...1 raz sami tam, uwierzycie? :-D
moje młode harcuje jak oszalałe, chociaz mam wrażenie, że rzadiej ale dużo mocniej :nerd: kopie tak, że boli :/ na szczeście w nocy śpi!:-D:-D:-D

ja przez ten progesteron czuje sie tak fatalnie, że szok..tzn tak myślę, że to to.. ogólnie jak tuż przed @ cera też, humor też i ogólna zwała.. :/

ja ostatnio u gina prv z pytaniem czy tyle i tyle a ten do mnie tak-bez zmian :-D haha dobrze, że nie wiecej :P

mnie plecy bolą jak leże, jak się ruszam to jest super a jak gnije na łóżku to dramat, siły nie mam na nic:angry:

natasza dobrze, z tym ktg!!! ufff :-)

Witam, ja wstalam o 13,

Natasza raz chyba mu nic nie dalam , ja chodze do niego ze 6 lat, to jest grek co studiowal i mieszkal w polsce, na poczatku bylo 60 €
za wizyte potem mowie mu ze ciezko jest i mu placilam 50 a pozniej jeszcze mowie ze kryzys i zjechalam do 40:tak: tyle ze teraz w ciazy to zawsze pytam.
A wczoraj w nocy przypadkiem nie jadlas tego samego? Ale masz zachcianki po nocach.

Myla ja jak wstaje z kanapy nie raz to mi kosci strzelaja jak bym miala 80 lat co najmniej, a boli mnie wszystko jak za dlugo chodze albo stoje, to przez to lezenie przez dlugi czas, teraz sie szybko mecze. Szkoda ze nie masz laptopa bys se jakies filmy poogladala

Olusia
przez to lepiej ze jestes na miejscu, panie na sali towarzyskie jakies czy nie?

Dzisiaj moze uda mi sie upiec babke, bo sie do niej zabieram bez skutku.

Kuklaku mam 2 laptopy jeden mój,jeden Arka. Mój ma peknirta matryce a Arka ledwo się włącza :D chłopaki maja tablet i komp stacjonarny. A mi najlepiej na tel. Można z łóżka o działa najlepiej

Kuklaki na sali mam fajne laski tzn z humorkiem... jedna zaczyna 15 tc, druga 25tc a 3 poszla wczoraj na porodowke i urodzila.. wiec jest nas 3.. przynajmniej sie nie nudze rozmawiamy sobie.. przez weekend to nudno, wiec dobrze ze mam lapka i internet.. zaraz bedzie obiad, ale mama mi przywiezie moje pyszne ulubione danie o 15.. :tak:a tak to leze, leze, spie, troszke czytam, ogladam sobie filmy na kompie i tak leci..

Myla ja w domu tez czesto z telefonu korzystam jak leze, mam wifi i szybko chodzi, tutaj troche wolno chodzi mi net na tel wiec wole na kompa wejsc...chociaz w domu tez z kompa korzystam... :tak:

reklama
Kuklaki no mój ma peknieta matryce wiec tylko cos widać jak się go np. Na telewizor podlaczy. A Arka laptopa wole nie dotykać,raz ze i tak bym pewnie nerwicy dostała bo ledwo co tam cokolwiek chodzi to jeszcze gdyby się cos z nim stało to bylabym winna ja ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry