reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla jak ja czasem dużo leże to tez kości mnie bola tak że czuje jakby mi je ktoś rozrywal...i w sumie pewnie się rozchodzą do porodu i jak lezysz to mała juz swoim kilogramem może uciskac i Ci promieniuje bol.

Ja dzisiaj spalam pol nocy na plecach i jak rano się obudzilam to myslalam że zejde z bólu...

Dzień dobry dziewczyny:)
Myla postaraj się pozytywnie myśleć, wyobrażaj sobie jakieś miłe chwile, nawet z maluszkiem. To ważne żeby on też czuł od Ciebie pozytywną energię. Podobno to najczęstszy błąd rodziców jak mają już większe dzieci, że za dużo sie martwią, tworząc niekorzystne obrazy w głowie. A lepiej wyobrażać sobie że wszystko jest najlepiej jak może być i wtedy tej osobie o której myślisz dodajesz sił, czuje te emocje:)

Na weekend bardzo polecam książkę W Paryżu dzieci nie grymaszą. Jest super! Wiem, że nie każda z Was ma empik pod domem i możliwość poruszania więc macie tutaj ebook. Super wygodne bo wgrywacie na tablet albo telefon i jak w nocy spać nie można to można czytać nie zapalając światła:) W Paryżu dzieci nie grymaszą - Druckerman Pamela za 20,79 zł | Ebook empik.com no i fajna promocja.

Ja idę zajrzeć do naszego działu z ćwiczeniami, może coś spróbuje zrobić:)

Dobry :)
Z rana aplikacja nie działała :(
Ja tez bóle mam , w nocy z jękiem sie przekrecam :(
Masakra jakas ... Pierwsze kroki jak wstanę tez ciezko chodzić ... Ciąża jest mecząca powoli ..., no ale moge chodzić wiec lepiej żebym nie narzekała ....

Miłego dnia :)

Dzień dobry dziewczyny:)
Myla postaraj się pozytywnie myśleć, wyobrażaj sobie jakieś miłe chwile, nawet z maluszkiem. To ważne żeby on też czuł od Ciebie pozytywną energię. Podobno to najczęstszy błąd rodziców jak mają już większe dzieci, że za dużo sie martwią, tworząc niekorzystne obrazy w głowie. A lepiej wyobrażać sobie że wszystko jest najlepiej jak może być i wtedy tej osobie o której myślisz dodajesz sił, czuje te emocje:)

Na weekend bardzo polecam książkę W Paryżu dzieci nie grymaszą. Jest super! Wiem, że nie każda z Was ma empik pod domem i możliwość poruszania więc macie tutaj ebook. Super wygodne bo wgrywacie na tablet albo telefon i jak w nocy spać nie można to można czytać nie zapalając światła:) W Paryżu dzieci nie grymaszą - Druckerman Pamela za 20,79 zł | Ebook empik.com no i fajna promocja.

Ja idę zajrzeć do naszego działu z ćwiczeniami, może coś spróbuje zrobić:)

Ja sie zabieram do ćwiczeń cały 2 trymestr, teraz 3 i dalej nie mogę się zebrać, a pasowałoby, bo o ile wcześniej jeszcze dużo sie ruszałam to od prawie 2 m-cy prawie, że nie wychodzę z domu, bo ciągle z Roksi siedzę. A to nie sprzyja mojemu samopoczuciu. Wczoraj widziałam gdzieś fajne ćwiczenia na 3 trymestr, uelastyczniające mięśnie miednicy, wzmacniające kręgosłup, itp, a na kręgosłup mi by się bardzo przydały, chyba też zaraz sie umyje, ubiore i coś poćwicze.
Mała w brzuszku też bardzo aktywna, już nie kopie co oznacza, ze ma mało miejsca, ale wierci sie, rozpycha nóżkami, cały czas.

Pat jak spalas na plecach to po przebudzeniu plecy właśnie cie Bolaly? Jak ja się budze na plecach to strasznie boli mnie podbrzUsze tak jakby mała tam uciskala bardzo,jednak na boku ma wiecej miejsca.

Sataga filmy...hmm chyba na komórce... :/

Anemonne jak mi się zmieści na kom to sobie sciagne :)

Karina ja to wyje jak się przekrecam. Pewnie byłoby lepiej jakbym kości rozruszala ale nie mogę... Błędne kolo

Asia który masz tydzień teraz?

Ja wczoraj zaczęłam 28.
I właśnie też mnie wszystko boli jak się tylko poruszam. Najgorzej jak po jakimś ruchu, poleże chwilę, potem nie jestem w stanie wstać, kręgosłup mnie tak napierdziela, jakby miał się połamać. Może gdybym regularnie ćwiczyła coś na jego wzmocnienie było by lepiej

Szaj to mialas zachcianke.... ale pyszna.... a za mną chodzi kebab :tak: od czasu do czasu mozna zjesc

Pat powodzenia na egzaminach :tak:

natasza musze musze, nie ma innej opcji....dzis rano mnie obudzili tzn o 6 podlaczyli mi kroplowke, potem mi sie troszke kimnelo, wstalam zjadlam sniadanie, bym obchod i poszlam spac dalej i teraz wstalam.. normalnie taka spiaca bylam..:tak:
p.s super ze KTG wyszlo dobrze... pamietaj odpoczywaj i lez !!

Kuklaki jeszcze pol biedy jak maz w pracy a mojego obecnie nie ma bo na szkoleniu jest... wiec nawet by nie bylo jak mnie zawiesc do szpitala:tak:

Milia
dbaja dbaja bo jestem w szpitalu w ktorym moj osobisty ginek pracuje...;-)wiec nie ma innej opcji jak musza dbac... moj ginek jest zastepca ordynatora...

Myka mnie tez bola plecy od lezenia, normalnie tyle czasu juz leze ze to jakas masakra... no ale jak trzeba to trzeba.... maluszki wazniejsze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry