reklama

Kwietniowki 2015

Milia ktg wyszło dobrze bez żadnych skurczów więc lekarz powiedział że widzimy się 2.02 i wtedy będzie koniec 30tc i podejrzymy małego
Sataga dobrze że nic się nie pogorszyło oby tak dalej !! tylko uważaj na siebie !!
Musli a chodzisz prywatnie czy na nfz ?? Idź może po weekendzie do innego lekarza niech sprawdzi co i jak żeby później nie było za późno !! Trzymaj się !!
Anulka no trochę dziwny ten Twój wypis !! Tak istotnej rzeczy Ci nie wpisali ?? Leków nie dali ?? Masakra
Olusia musisz się przemęczyć dla waszego dobra !! Najważniejsze że jesteś pod opieką i dostajesz leki w kroplówce które lepiej na Ciebie działają :)

reklama
Kifsi dobrze ze ma duzo swiatla, gorzej jak by byl od polnocy i do tego ciemny, tak to nie ma zle.

Olus bezpieczniej pod fachowa opieka, w domu jak cos to zanim dojedziesz jeszcze jam maz w pracy to dlugo, a tak pod stala opieka, chyba lepiej, nie smuc sie, bedzie dobrze:tak:

Doli u mnie też często mięko: ) ale to zależy jak bardzo jestem rozluźniona :-P ha ha

Ja dziś po wizycie byłam jeszcze na małych zakupach a później zawiozłam L4 i miałam gości i poszli przed chwilą i tyle z mojego leżenie i oszczędzania się :( ale od jutra postanawia poprawę ... obiecuje :)
Pat powodzenia na egzaminach !!

Musli, lez i nie denerwuj się, nie rób nic w domu, wstawaj tylko do toalety, trzymam kciuki!

Sataga, dobrze, że jest ok :-)

Anulka, fajnie, że Cie wypisali, ale dziwne, że nic nie powiedzieli, a pytałas?

Myla, moja szaleje tak jak Twoja, ja nie wiem, kiedy ona śpi...

Olusia, szkoda, ale z drugiej strony, jak Twojego nie ma, to nie wiem, czy miałabyś taką dobrą opiekę, a widać, że dbają o Ciebie bardzo i tak ma być!

Natasza, super, że KTG w porządku :-) na zakupach byłaś, powiadasz :-D

Pat, kciuki!:-)

Myla uważaj na siebie, dorwij jakąś super książkę na weekend to nawet nie zauważysz jak zleci czas.

Kurcze dziewczyny te wasze szyjki jakieś galopujące, może naprawde dużo wiecej odpoczynku? Cale szczęście że jesteśmy już tak daleko.

Ja wczoraj skończyłam projekt, nad którym pracowaliśmy w firmie od pół roku i tej okazji zostałam dziś pracować domu. Przyznam, że bardzo miło było nawet sie zdrzemnęłam, ale ez posprz, oątałam:) a tera też wymyślam jakaś książke na weekend

Milia byłam między innymi w aptece . 40minut w kolejce myślałam że zdaje tam i wydałam prawie 160zł :-(

Natasza, a już myślałam, ze znowu szalałaś... nie stałabym tak długo w kolejce, poszłabym do innej apteki, szlag by mnie tam trafił... tak już jest, że kupę kasy sie zostawia w aptekach i u lekarzy :-(

Idę spać, wykończona jestem, dobranoc :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry