reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Anulka odpoczywaj teraz!! :)

Myla czyli ty nawet nie podejrzewalas że Ci się może skrócić.. Kurcze jaki kosmos...

Sataga dobrze że wszystko ok, uspokoiłaś się przynajmniej..

Ja sobie zaaplikowalam luteine i dziwne wrażenie bo TAM tak miękko na wejściu :/:/ Wtf??

Doli ja się bardziej tym twardnieniem przejmowalam. W zasadzie jakoś tak ta szyjka wcale bo co mierzyli to była długa i twarda i ok... A tu taki zonk :/

W ogóle moja mała jest hardcorem normalnie. Obserwuje ja od paru dni i co max 2 godziny robi 15-30 minut harcy. Ostatnie zaczyna około 1 potem zasypiam. AE od 8 rana ma wariacje największe,potem kolo 10 i TK co 2 h. Codziennie o 22 znowu ma szajbe jak rano (najwieksze ) teraz właśnie skończyła i o 22 na bank się obudzi. Jak jej tak zostanie po porodzie to ja się wyprowadzam...

Jak badali mnie ginekologicznie w poniedziałek, w poniedziałek zrobili krew i mocz. Dopiero dzisiaj powtorzyli badanie ginekologicznie. Ale moczu juz nie zrobili mi kontrolnie choć tam wyszło białko. Dzisiaj prywatnie robiłam mocz. A leżałam od niedzieli.

Pat strasznie chciałam ten wózek ale okazyjnie trafił nam się inny używany za 400zl w bardzo dobrym stanie. I kupiliśmy. Ale cieszę się że jesteś zadowolona. Wiem ze to są bardzo dobre wózki.

musli ja mialam pierw szyjke 38mm a teraz mam 25mm...pare dni lezalam pod kroplowkami bo brzuch mi twardnial, bolal itp.. w ogole wszystko mnie boli, maluszki wierca sie i kopią mi wszedzie...:tak:

Sataga dobrze ze wszystko w porzadku jest... to teraz odpoczynek i lezec sobie...:tak:

Anulka odpoczywaj i lez jak najwiecej....:tak:

Dziewczynki dalej jestem w szpitalu, nie wypuscili mnie, niestety...:-( dalej mam lezec, lezec i jeszcze raz lezec...podlaczna do kroplowek, sluchanie tetna 4 razy na dobe, szyjka ma 25mm, zamknieta to o tyle dobrze , maluszki waza ponad 1kg..najwieksza jest dziewczynka. :tak:

reklama
Pat no nie wiem hahaha ja to jestem jedna schiza :p znowu sobie wkręcam bo mam te bóle jak na @ czy to od pęcherza....? Nigdy nie miałam więc nie mam odnosnika... Do tego tak mnie bolą nogi... Całe... Od ud do stóp...

Myla uhuhu no to szykuje Ci się aktywny Dzidzius :D

Olusia kurcze.... :( ale może to lepiej jakby coś... Duże dzidziole już :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry