reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Olusia bo dziewczynki często silniejsze to pewnie podjada porcje braciszka :D

Tak Doli jesteś schiza :p tak musi być mieciutko :p obrzydliwie mieciutko wręcz :o ale zawsze możesz pojsc do gina i powiedzieć mu że masz miękką małą:D

Jakos mnie dolek zlapal...:-( no coz... jak mus to mus...

Pat siostrzyczka od samego poczatku wieksza byla od braciszka...:tak:

Doli
wlasnie wiem, mam nadzieje ze wroce do domu szybko... skoro lekarz mnie zostawil tzn ze chce mnie jeszcze poobserwować...:tak:a jeszcze mojego nie ma, jest na szkoleniu...

Nic dziwnego Olusia. Wiadomo że lepiej w domku... Ale dasz rade !:* juz niedaleko...a juz wiesz kiedy będziesz miała cesarke ?

Ja się dzisiaj powiedziałam bo że mojego taty kuzynka w czerwcu rodzi. Nic by w tym dziwnego nie było gdyby nie fakt że jakoś na poczatku stycznia jej 2 synów(bliźniaki) skończyli rok...szalona jest :D

Pat w tym wieku miękka mała to chyba patologia Haha kurcze zobaczę rano hehe :D byłam w śród e, grzebala mi bez usg ale rączka powiedziała że jest ok... Więc chyba ok... :D

Olusia słonko czekoladki Ci trzeba :*

kuklaki - pokój ma duże okno i sporo w nim światła za dnia :-)

olusia - szkoda ,że nie wypuścili ,ale skoro twój na szkoleniu to może lepiej ,ze tak się stało :tak:

doli u mnie też mięciutko :-)

sataga - super ,że wsio ok :tak:

matko co wy z tymi szyjkami tak wariujecie , pewnie po cichu TŻ wykorzystujecie a potem są efekty :tak:zaraz będzie kłucie szyjki u wszystkich i shiza zbiorowa :tak: a tak na poważnie to faktycznie jakaś masakra , leżeć odpoczywać i uważać na siebie :tak:

musli, anulka &&&&

dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Kocham swojego męża :-D. Siedzi w pracy, pomarudzilam mu, ze mam zachcianke na coś niezdrowego i co? 40 min później puka dostawca pizzy :-D. Najadlam się tak, że mi się uszami zaraz wyleje ale nie narzekam ;-).

Dziewczyny, odpoczywajcie i zaciskajcie nogi :-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry