reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli nie wiem czy cięższy ale mam wrażenie że coraz większy mam ten brzuch od leżenia i jedzenia :) mnie wiązadła nie bolą ale noga drętwieje
Pat Wojtuś Ci mówi że czas na przerwę a nie ciągle siedzieć w jednej pozycji :-)
Jeszcze parę egzaminów i będziesz miała za sobą:-)

Pat to widze ze duzo nauki mialas i masz... ale powoli do przodu, z gorki... na pewno wszystko pozaliczasz w terminie i bedzie dobrze:tak:czyli prawo kostytucyjne to nie wchodzi tobie za dobrze do glowki? ja tez mialam na studiach przedmioty ze ciezko bylo.. na kazdym semestrze znalazl sie przedmiot gdzie mialam trudnosci.. tzn nauczyc sie nauczylam ale wchodzilo gorzej niz inne przedmioty...

p.s zdrowka zycze... oby nie rozlozylo ciebie bardziej !

natasza mnie doslownie wszystko boli.... ale wszystko....:tak:

Myla, przystojny kelner :-)

Pat, pewnie poszło Ci lepiej niz przeczuwasz :-) a te upławy i bóle juz Ci całkiem przeszły?

Doli, ja czuję wiezadła...

zjadłam pół czekolady :zawstydzona/y:

reklama
Olusia może nie tyle ze ciężko ale rok temu na innej uczelni (bo nas przymusowo przenieśli) dwa razy probowalam zdać i nie wiem jakim cudem nie zdalam..zresztą wtedy oblał 3/4 grupy i teraz się z tym bujamy a tu na uczelni wykładowca jest ok 70letnia kobieta o każdy nawet dziekan mówi żeby nie nastawiac się na szybkie zdanie u niej bo ona 3/4 roku (na roku ok 200 ludzi) co roku oblewa...sama szczerze mówi że lubi dawać zadania na które my nie potrafimy odpowiedzieć...według mnie to chore podejście ale dzięki niej uczelnia zarabia ^^

No Wojtus przyklejony do kręgosłupa i odbija się o żebra... Co to Brdzie później...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry