reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla po spaniu na plecach bolal mnie kręgosłup, miednica i brzuch...pewnie ucisk...jednak wody, macica i mały trochę waza....to tak jakby sobie spać z dynia na brzuchu :D ale jak chce spać na prawym boku to mi mały nogi wciska tak że tez spać nie mogę..

Olusia Karina Natasza ja tez w poniedziałek 30 zaczynam:D

Myla a na takie bóle czasem pomaga położenie sobie czegoś pod kolana. Jak miałam złamany kręgosłup to kazali mi albo mieć płaska poduszkę pod kręgosłupem albo wałek taki grubszy pod kolanami to wtedy odciąża się kręgosłup i mniej boli :) a na taki ból to paracetamol nie pomoże...mi już czasem przez te bóle dretwieje tyłek i nogi...:/

Natasza taki ze mnie kujon...na angielskim nie mogłam się skupić...z nosa mi leciało, łzy mi już leciały bo pełny nochal do tego mały dorwal zajawke i dawał mi po żebrach i co chwilę go wyganialam spod żeber...nie lubię jak bawi się żebrami...więc nie sadze żeby angielski mi poszedł dobrze ^^
Wstępny egzamin z prawa administracyjnego zliczonu więc teraz za tydzień semestralny i dzisiaj miałam z karnego pisemny...odpowiedziałam na wszystko ale było malo czasu więc nie uzywalam języka prawniczego i jak będzie chciał to może mnie za to uwalic wiec zobaczymy...o jutro moja zmorą czyli prawo konstytucyjne...
Ale ogólnie jestem zmęczona...czuje się jak na gorączkę i nie zdziwie się jak mam... Akurat na sesje musiało mnie złapać -_-

Natasza... Proszę Cię..
Jaka szczuplutka...

Myla co znowu sobie umyslalas???

Też tak macie że jak wstaniecie to brzuch robi Wam się taki ciężki i jakby urósł przez to leżenie? Lol...
Bolą Was po bokach więzadła?

Ja sie zabieram do ćwiczeń cały 2 trymestr, teraz 3 i dalej nie mogę się zebrać, a pasowałoby, bo o ile wcześniej jeszcze dużo sie ruszałam to od prawie 2 m-cy prawie, że nie wychodzę z domu, bo ciągle z Roksi siedzę. A to nie sprzyja mojemu samopoczuciu. Wczoraj widziałam gdzieś fajne ćwiczenia na 3 trymestr, uelastyczniające mięśnie miednicy, wzmacniające kręgosłup, itp, a na kręgosłup mi by się bardzo przydały, chyba też zaraz sie umyje, ubiore i coś poćwicze.
Mała w brzuszku też bardzo aktywna, już nie kopie co oznacza, ze ma mało miejsca, ale wierci sie, rozpycha nóżkami, cały czas.

To jak je gdzieś znajdziesz to wrzuć koniecznie do watku o ćwiczeniach :) ja Robiłam jakiś workout 10 dla kobiet w ciazy fajny :) i 15 min jogi pierwszy raz :) i powiem wam ze jakoś mniej minusie napina brzuch caly dzień. Zwykle o tej godzinie juz cieżko zalegam na kanapie a po poranku ruchomych mam luźniejszy brzuszek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry