reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej ja 2 i pol godziny meczylam kuzynke na skypie, polaczenie miedzynarodowe:-D

Teraz chyba te maluchy mają najbardziej aktywny czas bo mają już więcej siły i są spore :) mój co chwilę daje znać ale on rzadko kopie on się wierci i przepycha :)
Milia tłumacz sobie że to pół zwykłej czekolady a nie tej dużej :-)

Natasza moja wlasnie cos malo aktywna juz ze trzy dni.

A ja mam umowę w łapie i juz nikt mi mieszkania nie zabierze. Buahahahaa

Doli dobranoc

To super:yes: Ale super kelnera masz:tak:

Witaj Anniaa:happy:

Pat moze bedziesz w tej 1/4 ktorej nie obleje:tak: oby chorobsko cie nie dopadlo.

Ja jak ide spac i sie klade na plecach to mnie ciagnie w podbrzuszu ale plecy nie bola, musze uginac nogi wtedy nie ciagnie, z tego mozna wywnioskowac jak mi miesnie zastygly :crazy:

Myla, wstepnie mówiła mi, ze ok. 12, ale rano mam jeszcze zadzwonić i upewnic się, czy są miejsca, mam nadzieję, że będą... Już jestem prawie spakowana, w poniedziałek drobiazgi tylko dorzucę. A Ty?

Ja jade zaraz z tana,na 8. Nie mam nic spakowango. Jeszcze to do mnie niendochodi chyba :/ Muszę jutro kupić sobie pastę do zębów żeby nie brać z domu i 15 tabliczek czekolady na pocieszenie

Ja Ci powiem, ze już nawet chcę jechać, bo coraz bardziej się martwię :( rosnę w oczach z dnia na dzień :(
Pastę kupiłam wczoraj ;) resztę miałam.
Będzie dobrze, głowa do góry! Idziemy tam po to, żeby pomóc naszym malutkim...
Dobranoc, papa :)

reklama
:D
Mieszkam w Sosnowcu. Jeztem teraz na zwolnieniu i usiłuję rozgryźć cukry bo tak na granicy bardzo mi krzywa wyszła (86 na cxczo. 199 po 1h i 143 po 2) gin kazał ograniczyć owoce słodycze -wcale ale poczytałam i staram się do następnej wizyty dietę utrzymać i zobaczę czy cukry się w normie trzymają już wiem że to prawda że mącznych nie można po leniwych po 2 godz. 132 a dziś po pizzy dompwej po 1 godz 185 8/. No co mnie na nią podkusiło :/:angry:
Nie pisałam na początku bo zapeszyć się bałam a potem to jakoś tak zeszło:$

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry