reklama

Kwietniowki 2015

Masakra w wiadomosciach dzisiaj głosno u babki 31letniej znaleziono w domu 3 płody ludzkie schowane w słoikach... jesli by się potwierdzilo żeto jej to ja bym ją kykastrowała ! :-( brak słów...

reklama
Doli moja też stópki wystawia i się z nią droczę łaskocząc w tym miejscu :happy:

Karinka ja też ostatnio jak stara baba się czuję, choć jakbym się miała do czegoś przyrównać to bardziej do wieloryba na lądzie :-D

Margo chyba do łososia bo poza brzuchem nic tam nie ma u ciebie :D

Natasza weź...... Nie oglądaj tego. Pojeby są na świecie. Kuźwa co ona zakonserwowala??? Nie ogarniam i nie pisze więcej bo już mam nerwy, dlatego ja nie oglądam wiadomości

Karinka może i nie wyglądam ale tak się czuję :-D
Doli łososia to mam akurat pod ręką w zamrażarce. Będzie obiadek w niedzielę :D

Natasza nie oglądaj wiadomości albo przynajmniej jak zaczynają o czymś takim mówić to zmieniaj kanał. Człowiek może się załamać słuchając tego. A nam nerwów na końcówce na prawdę nie trzeba. Ja staram się nie czytać i nie oglądać i bez tego zaczynam panikować czy wszystko będzie ok.

Ja zamawiam morswina :D

Właśnie przeczytałam że przy skracajacej się szyjce nie wolno siedzieć po turecku hmmmmm... A ja dziś tak malowałam pazury bo już nie dało się inaczej Żeby do tych nóg dotrzeć.. I teraz mam schizy... Żebym sobie nie zaszkodziła...

reklama
Zaległam z piaskiem na kanapie pod kocykiem i zjadłam pysznego paczka :))

Załączniki

• 1422642470829.jpg
    1422642470829.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry