Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Masakra w wiadomosciach dzisiaj głosno u babki 31letniej znaleziono w domu 3 płody ludzkie schowane w słoikach... jesli by się potwierdzilo żeto jej to ja bym ją kykastrowała ! :-( brak słów...
Margo chyba do łososia bo poza brzuchem nic tam nie ma u ciebie
Natasza weź...... Nie oglądaj tego. Pojeby są na świecie. Kuźwa co ona zakonserwowala??? Nie ogarniam i nie pisze więcej bo już mam nerwy, dlatego ja nie oglądam wiadomości
Karinka może i nie wyglądam ale tak się czuję
Doli łososia to mam akurat pod ręką w zamrażarce. Będzie obiadek w niedzielę
Natasza nie oglądaj wiadomości albo przynajmniej jak zaczynają o czymś takim mówić to zmieniaj kanał. Człowiek może się załamać słuchając tego. A nam nerwów na końcówce na prawdę nie trzeba. Ja staram się nie czytać i nie oglądać i bez tego zaczynam panikować czy wszystko będzie ok.
Właśnie przeczytałam że przy skracajacej się szyjce nie wolno siedzieć po turecku hmmmmm... A ja dziś tak malowałam pazury bo już nie dało się inaczej Żeby do tych nóg dotrzeć.. I teraz mam schizy... Żebym sobie nie zaszkodziła...