Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiorek dobrze ze ty tez z mojego rocznika bo bylabym sama jako najstarsza babcia
choc zadziwiajace (mam nadzieje ze nie bede zalowac zaraz ze to napisze ) ty razem w ciazy wcale nie czuje sie jak wieloryb, jeszcze do niedawna uwazalam ze mi ciaza na dobre wyszla bo wygladalam naprawde kwitnaco ale teraz troche wlosy i cera mi sie pogorszyla (corcia pewnie zabiera urode hahaha ) brzuchol nie jest wielki jak ostatnio i to tylko pileczka z przodu - nigdzie wiecej nie przytylam (hehe chyba ze nie widze zzza ta brzucha ;P) jak na razie nic mnie nie boli, nie strzyka i gdyby nie te skurcze to bym smigala jak mloda kózka nawet zgage mam sporadycznie tylko, takze oby tak dalej
Amisia duzy juz syneczek moja pewnie tez niewiele mniejsza bo to juz 2 tyg od ostatniego mierzenia a miala wtedy prawie 1,5 kg ale moja wizyta dopiero 17 lutego teraz :/ no i tez dalej czuje ze mlode jest glowka u gory jeszcze sie nie przekrecila
Ha ha w biedronie są takie dobre dunaty z czekolada kocham je )
Babydust to tylko pogratulować samopoczucia i wyglądu i oby już do porodu nic na gorsze się nie zmieniło
Babydust nic tylko się cieszyć )) i oby tak dalej.
Dziewczyny a kiedy tłusty czwartek wypada bo ja tu poza granicami to jakoś nie na bieżąco jestem. Zresztą u nich nawet dobrych pączków nie ma.
hehe ja tez chcialam sie spytac kiedy ten tlusty czwartek bo ze wzgledu na cukrzyce jakos zupelnie o tym zapomnialam ale dzieciakom cos bedzie trzeba wykombinowac
kiedys sama robilam donaty i znalazlam przepis na paczki pieczone a nie smazone - moze jak bede miala wene to z corka zrobie
no ciesze sie ciesze oby teraz jak powiedzialam / napisalam o tym zeby mi sie nie zmienilo hehe przytyje po tlustym czwartku jak swinka i wszystko bedzie mnie bolalo i zgaga bedzie meczyc