reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asiorek dobrze ze ty tez z mojego rocznika bo bylabym sama jako najstarsza babcia :)

choc zadziwiajace (mam nadzieje ze nie bede zalowac zaraz ze to napisze ;)) ty razem w ciazy wcale nie czuje sie jak wieloryb, jeszcze do niedawna uwazalam ze mi ciaza na dobre wyszla bo wygladalam naprawde kwitnaco ale teraz troche wlosy i cera mi sie pogorszyla (corcia pewnie zabiera urode hahaha ) brzuchol nie jest wielki jak ostatnio i to tylko pileczka z przodu - nigdzie wiecej nie przytylam (hehe chyba ze nie widze zzza ta brzucha ;P) jak na razie nic mnie nie boli, nie strzyka i gdyby nie te skurcze to bym smigala jak mloda kózka :) nawet zgage mam sporadycznie tylko, takze oby tak dalej :)

Amisia duzy juz syneczek :) moja pewnie tez niewiele mniejsza bo to juz 2 tyg od ostatniego mierzenia a miala wtedy prawie 1,5 kg ale moja wizyta dopiero 17 lutego teraz :/ no i tez dalej czuje ze mlode jest glowka u gory jeszcze sie nie przekrecila :(

Babydust nic tylko się cieszyć :))) i oby tak dalej.
Dziewczyny a kiedy tłusty czwartek wypada bo ja tu poza granicami to jakoś nie na bieżąco jestem. Zresztą u nich nawet dobrych pączków nie ma.

hehe ja tez chcialam sie spytac kiedy ten tlusty czwartek bo ze wzgledu na cukrzyce jakos zupelnie o tym zapomnialam ale dzieciakom cos bedzie trzeba wykombinowac ;)
kiedys sama robilam donaty i znalazlam przepis na paczki pieczone a nie smazone - moze jak bede miala wene to z corka zrobie ;)

no ciesze sie ciesze oby teraz jak powiedzialam / napisalam o tym zeby mi sie nie zmienilo ;) hehe przytyje po tlustym czwartku jak swinka i wszystko bedzie mnie bolalo i zgaga bedzie meczyc :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry