Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo jak kilka godzin siedzi cicho to już schizy się zaczynają
gratulacje 

to straszne, że takie choróbska czepiają się dobrych i normalnych ludzi... tylu jest patogenów i zwyrodnialców na świecie, a choroby ich omijają - tego nie mogę pojąć 

no jak tak samo :/ dzisiaj sie czekolady musialam najesc mimo cukrzycy zeby jasnie panna sie ruszyla , poruszlaa sie chwile i teraz znowu cisza :/ no nic wczoraj szalala na maksa to dzisiaj odpoczywa
wogole tak gadacie / gadamy o tych paczkach ze mi sie slinotok wlaczyl a przeciez ja nie mogeeeee buu
Aylin a ty na insulinie jestes z rana prawda ?
ja na szczescie dalej sie trzymam z cukramimusialam tylko skrocic czas nocny bez jedzenia bo jak ostatnio spie do 9.30-10 to na czczo cukry wychodzily 85/86 a jak zjadam cos przed snem to na czczo mam 72/74
ale za to w dzien juz zapominam czesto sobie sukry mierzyc bo z reguly sa bardzo dobre
![]()