reklama

Kwietniowki 2015

Natasza dobijasz mnie. Masz cc i jesz nutelke z bananem, paczki a ja mam wyrzuty z powodu kasztanka :(

Babydust ty masz racje. Na kwestiismaku są paczki pieczone. Wiem co będę jutro ku w niedziele robic... Hmm chyba w niedzuele bo jutro ide na próbę zespolu

reklama
bo jak kilka godzin siedzi cicho to już schizy się zaczynają

no jak tak samo :/ dzisiaj sie czekolady musialam najesc mimo cukrzycy zeby jasnie panna sie ruszyla , poruszlaa sie chwile i teraz znowu cisza :/ no nic wczoraj szalala na maksa to dzisiaj odpoczywa :D

wogole tak gadacie / gadamy o tych paczkach ze mi sie slinotok wlaczyl a przeciez ja nie mogeeeee buu

Aylin a ty na insulinie jestes z rana prawda ?
ja na szczescie dalej sie trzymam z cukrami :) musialam tylko skrocic czas nocny bez jedzenia bo jak ostatnio spie do 9.30-10 to na czczo cukry wychodzily 85/86 a jak zjadam cos przed snem to na czczo mam 72/74 :) ale za to w dzien juz zapominam czesto sobie sukry mierzyc bo z reguly sa bardzo dobre :)

Ostatnia edycja:
Amisia ale już duży facet :tak: gratulacje :tak:

Asiatipl ja też jestem rocznik 85' więc w tym roku trzydziestka mi w maju stuknie.... już się dziwnie czuję, na samą myśl o 3 z przodu.... a jeszcze nie tak dawno w liceum się szalało ;-)a ty z jakiego miesiąca jesteś?

Natasza boski piesio. Jaka rasa? Ale bym go wyściskała - ja taka psiara jestem, że szok :-D

Margo strasznie mi przykro z powodu teściowej, ale mocno trzymam kciuki, żeby dotrwała i dała radę powitać wnusię na tym świecie :tak: to straszne, że takie choróbska czepiają się dobrych i normalnych ludzi... tylu jest patogenów i zwyrodnialców na świecie, a choroby ich omijają - tego nie mogę pojąć :wściekła/y:

a te wiadomości w TV dzisiaj to jakiś obłęd. Ta co te maluszki w słoikach trzymała, to chyba jakieś zwierzę! jak tak można? rozumiem, może nie chciała ciąży, ale żeby tak postąpić? powinni od razu takiego potwora wykastrować, żeby już innym maluszkom nie zrobiła krzywdy. To co sie treaz dzieje z maleństwami to jakaś paranoja. A kilka dni do tyłu matka zabiła dzieciątko w piwnicy, waląc główką o ścianę i podłogę.... mogła oddać to dziecko. Ja po takich wiadomościach od razu ryczę jak wół, bo nie wyobrażam sobie tego! Świat oszalał:wściekła/y:

no jak tak samo :/ dzisiaj sie czekolady musialam najesc mimo cukrzycy zeby jasnie panna sie ruszyla , poruszlaa sie chwile i teraz znowu cisza :/ no nic wczoraj szalala na maksa to dzisiaj odpoczywa :D

wogole tak gadacie / gadamy o tych paczkach ze mi sie slinotok wlaczyl a przeciez ja nie mogeeeee buu

Aylin a ty na insulinie jestes z rana prawda ?
ja na szczescie dalej sie trzymam z cukrami :) musialam tylko skrocic czas nocny bez jedzenia bo jak ostatnio spie do 9.30-10 to na czczo cukry wychodzily 85/86 a jak zjadam cos przed snem to na czczo mam 72/74 :) ale za to w dzien juz zapominam czesto sobie sukry mierzyc bo z reguly sa bardzo dobre :)

Gratuluję utrzymanych cukrów :)
A z naszymi dziećmi to tak jest czytałam ostatnio w mądrej książce że dzieci też mają gorsze i lepsze dni tak jak my :) że jednego dnia szaleją a drugiego leniwie raz czy dwa się tylko przyciągną i dzięki tej książce czasem sobie umiem to przetłumaczyć i jest ok z moja psychiką: )

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry