reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej
Ale u nas sypneło mokrym śnigiem. Ja jestem 80 i w dodatku 1 kwiecień :p .

Kuklaki ja tak miałam prawie cały czas póki nie zapodałam diety cukrzycowej teraz mam tak tylko jak sobie zgrzeszę czymś (np jak dziś nie oparłam się zapiekance :( )

Dobrej nocki. Lecę spać.

no jak tak samo :/ dzisiaj sie czekolady musialam najesc mimo cukrzycy zeby jasnie panna sie ruszyla , poruszlaa sie chwile i teraz znowu cisza :/ no nic wczoraj szalala na maksa to dzisiaj odpoczywa :D

wogole tak gadacie / gadamy o tych paczkach ze mi sie slinotok wlaczyl a przeciez ja nie mogeeeee buu

Aylin a ty na insulinie jestes z rana prawda ?
ja na szczescie dalej sie trzymam z cukrami :) musialam tylko skrocic czas nocny bez jedzenia bo jak ostatnio spie do 9.30-10 to na czczo cukry wychodzily 85/86 a jak zjadam cos przed snem to na czczo mam 72/74 :) ale za to w dzien juz zapominam czesto sobie sukry mierzyc bo z reguly sa bardzo dobre :)

eh u mnie na czczo najnizej 94 było. Ja mam nocna i dzienna. Ale dzienna przedewszystkim rano - na kolacje biore jak planuje z mlekiem zaszaleć.

Aylin skaczą Ci cukry w górę ?? No niestety po 28 tyg już jest coraz gorzej

mi dopiero teraz strasznie skoczyły. pocieszajacy jest fakt ze tak naprawde koło 34 sie normuja

Natasza no będę leżeć do końca. Ona mówi ze w tym przypadku to tyle ze ten pessar może pomoc nie musi AE dla nas to i tak wiele

A u nich wiem tyle ze Malý wazy jednak cale 700gr i naradzie sobie radzi nieźle

Myla to trochę tygodni Ci jeszcze zostało .. może po36 cię wypuszczą jak już będzie ciąża donoszona :)
Aylin to zależy mój lekarz mówi że do porodu mogą się moje dawki zwiększyć o 100% i dopiero spadnie zapotrzebowanie z chwilą porodu

reklama
Myla Jak lezec to lezec, nic nie poradzisz. Dali ci kogos nowego na sale do towarzystwa?
Dzieci cie odwiedzaja z A. czy nie?
Moze bedzie dobrze z ta dzidzia jak narazie sobie radzi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry