reklama

Kwietniowki 2015

Hej... Wysłałam męża po majtki bawelniane... Kupił mi rozm M... Ale on we mnie wierzy... Założyłam i cisną w dupkę no cóż rozmiarów barbie to ja nie mam... Lol

Teraz czekam na śniadanko, a na noc młody do babci jedzie - szok...

Jeszcze chłopy na sanki przed tym, mąż po teścia do Szpitala i relaks..

Myla a gdzie masz seksi piżamkę??? :)

No i nie wiem co mialam napisać -_-

reklama
Hejka.
Nie nadrobie niestety.
Tylko co doczytalam to Myla niezle sie porobilo z ta Twoja szyjka :( wspolczuje. No nic mus to mus i lez zeby mala jeszcze troche posiedziala.

U mnie ok. Tempo jak zwykle szalone. 24h na dobe to zdecydowanie za malo!! Mialam miec dzis wizyte ale gin nie dojechala ://

I musze sie pochwalic ze tak mnie zmobilizowalyscie ze zaczelam prac ubranka :) 3 tura teraz. Strasznie sie ciesze ze kupilam te 2 wory od kolezanki bo przynajmniej nie musze po sklepach latac bo nie znosze zakupow ;) kupilam tez pampersy i chusteczki.

Ok. Zmykam ogarnac chate :)

Ooo widzę, że nie tylko ja dziś z porzadkami szaleje ;-) :-D
Musze zrobić miejsce na ubranka małego bo nie chce kupować kolejnej komody a wystarczy trochę ogarnąć i będzie git ;-) :-D
Myla trzymaj się tam i odpoczywaj. Jak trzeba leżeć to trzeba. Po porodzie juz nie poleżymy sobie :D

Myla no o to pytałam wczoraj :-P ile po założeniu pessera będziesz leżeć szpitalu a ty mi pospałaś że do końca :) albo ja źle zrozumiałam :)
Doli powinnaś się cieszyć że w oczach męża masz nadal rozmiar M :))

Dobry :)
Myla mam nadzieje ze szyjka do wtorku sie wiecej nie skurczy ..., no ja bym odleżyn dostała jak bym musiała tyle leżeć ...

Myla a co z ta przeprowadzka teraz? Kiedy ma byc?

Dzis suszarka ma byc przywieziona :) yupiiiii wkoncu moje gacie nie beda owłosione lol ( kocie włosy lol nie moje ) :p

myla wiem ze lezec jest ciezko ale jak sie musi to musi :) ja sie nalezalam w 1 ciazy i wylezalam dorodna core :) trzymaj sie

ja sie zaraz z domu zmywam bo okazalo sie ze malz bieze sie W KONCU za malowanie salonu (zalalo nas w lipcu zeszlego roku i na suficie mamy wielka plame) ale do tego ma urlop do czwartku na ten remont - musze sie z chaty wyemigrowac :( chyba do mamy bede codziennie jezdzic bo mnie tutaj cos trafi :( :(
wrrrrr
a synus wyjechal nad ranem ale jeszcze sie nie odezwal co i jak :/ corka sie poplakala jak sie z nim zegnala :) slodka

Myla, daleko do wtorku, ale trzymam mocno kciuki, żeby szyjka wytrzymała. Arek pewnie,ze da sobie radę i z chłopcami i z przeprowadzką, faceci bardzo się mobilizuja w takich sytuacjach,trzeba im zaufać i się nie martwić:) fajnie, że ten maluszek sobie tak dobrze radzi, Twoja jest jeszcze silniejsza i w razie czego też da radę. A ile dawek sterydow dostaniesz? Dali Ci już 2?

Doli, to się babcia poczuła, jak wnuka zabiera;) a dla męża jesteś laską i tak ma być:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry