reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla najważniejsze, że dostajesz sterydy to malutka nie będzie miała problemów z oddychaniem. Ale to tylko w razie w, bo będzie ok i malutka urodzi się w wyznaczonym terminie ;)

A ja siedzę z moim mlodym u moich rodziców i pożeram placek, który wczoraj zrobiłam. Wrąbałam juz dwa kawałki i jeszcze mi mało :p

Załączniki

• 1422704084099.jpg
    1422704084099.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 58
Witajcie... nie bylo mnie troche i tyle do czytania mam..

Myla bardzo szybko szyjka soe tobie skraca.. lez lez i zaciskaj nozki.. musi byc dobrze.. a malutka juz ladnie wazy ;-).. szkoda ze tyle musisz czekac na pessar.. hmmm

A przy cc tez sie pobiera gbs?

Posta mi wcielo :( aaaaaa nie cierpię tego ...

Myla super ze Cie stres przeprowadzkowy obejdzie :) :tak:

No suszarka dopiero tydzien czekałam zeby zamówili i tydzien na dostawę bo nie było dogodniejszego wcześniejszego terminu , no ale dzis bedzie :)

Chyba w następnym tygodniu wózek zamówię ... No i szukam okazji na fotelik z bazą do auta ..., ale nic nie znalazłam jeszcze ...

hello

Anniaa dobrze ze nic nie ukradli.

Myla ty sie wprowadzisz na gotowe:tak:

Ja po badaniu, woda z cukrem nie byla zla, pani mi rozlala na 2 kubki bo bylo duzo i mialam 10 minut na ich wypicie (5 na kazdy), wi fi nie lapalo nie moglam nic napisac, nie bylo zle tylko ze spiaca bylam bo z przejecia jak zwykle nie spalam. Kluli mnie 4 razy w zyle i po calej szczykawce sciagala. Przyszlam i zjadlam i troche mi sie slabo zrobilo ale tylko na chwile.
Relacja zdana dokladnie:-D

Ja musze 24 znowu na glukozę ..., moj gin marudził ze to były na granicy dobre wyniki :p nigdy nie zadowolony hehe ...
Po pierwszej glukozie jak sie do bułki dorwalam no głodna bylam to tez mi sie słabo zrobiło i poty mnie zalewały .., mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej jak cos zjem ... Sama glukoza i czekanie i kłucie bez problemu były :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry