reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki ja tak mam i do tego oddychać nie moge jak sie objem.

Ja mam jedne ulubione paczki z nadzieniem toffi ale to we Wrocławiu, chyba cikiernia Biskupin sue nazywa. A tak to wszystkie inne jakos mnie obrzydzają, tluste i niezdrowe hehe ;-) Maz mi pewnie z dunkin donuts kupi a o i to juz w ogole maja tluste i te polewy mega słodkie i grube.

U nas dzis spadł śnieg i byliśmy z młoda pierwszy raz na sankach!! Juz po śniegu niestety ale rano była bajka.

Maz mi odradził jutrzejsze sprzedawanie ciuszków, chyba na poczatku marca pójdę dopiero..szkoda bo chciałam sie pozbyć "balastu" z piwnicy!

Jutro za to ide na dwa cos pokupować...takie uzależnienie :-D

Dobry wieczór dziewczyny :) Myla jeśli czujesz potrzebę płakania to płacz ile wlezie, wiesz wtedy pozbywasz sie ze łzami hormonów stresu, a Tobie i mini nie są one potrzebne. Szkoda że nie możesz czytać, ale wiesz co koże audiobooki ? Będziesz sobie lezala i słuchała fajnych rzeczy. [emoji2]

Olusia tylko pilnuj sie w domku, żeby Cię nie ciągnęło do wysiłku,
Milia nie mogę doszukać co z Twoją kociczką?

Nie wiem czemu macie problemy ze słodyczami, serio mozna bez nich[emoji6]już po 5 dniach bez cukru organizm sie od niego uwalnia. ja od roku nie jem nic słodkiego i bardzo unikam produktów z cukrem nawet keczupu wiecie jak to mózg zabija masakra! I uzależnia jak heroina. Lepszy jest miód, ksilitol

W pon zaczynam 31 tydzień ale moze oni sie pomylili i już powinnam rodzic ? Mam taki już duży brzuch i mi cieżko ze zaczynam na to czekać...
W czwartek mam usg to dokładniejsze już nie mogę sie doczekać, moze pokaże tym razem buzie, a nie tylko plecki. Ale ogólnie mały szaleje tak ze cały brzuch mi skacze.

Anemonne ja też czasami tak sobie myślę, że ten mój brzuch wielki, mi coraz cieżej, że może to już nie długo termin porodu, ale niestety jeszcze dobre 10-11tyg w moim przypadku. Niby nie dużo, ale jednak nie mało. A ja z jednej strony chciałabym by to trwało jak najdłużej, bo może wtedy udałoby sie pozsłatwiać coś z mieszkaniem, a tak nie wiem co bedzie, a z drugiej strony już chciałabym by było po, a najlepiej, żeby już było lato, dzidzia w miarę odchowana, ciepełko, spacerki z dziewczynkami do parku i wogóle.Ach rozmażyłam się :-)

O moj brzuch tez juz jak do porodu . Ale mam nadzieje ze wytrzymam do terminu potem dluzej wolne ;)
Myla bedzie dobrze A tez moze miec gorszy dzien. Samemu napewno nie jest mu latwo. A moze tesciowa by mogla z nimi pomieszkac chwile.

Wy juz takie zakupy a ja nic nie robie :/ jakos nie mam sil i ochoty.
Dzis licytowalismy nastepny wozek i w ostatniej sek przegralismy. Mam nadzieje ze jeszcze trafia sie w naszym guscie.

Margo fajny zakup ;) i firma ... ;)

Anemonne ja w poniedziałek kończę 30t i też się tak czuje jak bym już rodzic miała :-D a zwłaszcza że według miesiączki ostatniej powinnam mieć termin na luty :)) ha ha a to jeszcze trochę czasu ale jak pomyśle o FINALE to mam ciarki i dreszcze :-)
Myla ja też nie mogłam się skupić na czytaniu w szpitalu nie dziwię Ci ale że nudy .. to był jedyny plus bycia na sali 6osobowej że zawsze coś się działo ktoś coś mówił :)
Może A też miał dzisiaj ciężki dzień i pewnie trochę zmęczony jest przejdzie mu szybko zobaczysz :) wszystko będzie dobrze trzeba się cieszyć że to 30t a nie 20 :)

Anemonne, pisałam dość dużo wczoraj lub przedwczoraj, więc nie będę się powtarzać, żeby nie przynudzać, jest nieduża poprawa, ale dalej daleko do ideału i się martwię :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry