reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A ja jestem 84, czyli mamy juz wszystie roczniki :-)
Doli, ja musialam ostatnio gacie od mamy brac, bo mi tylek urosl.ona zawsze na zapas sobie kupuje wiec miala pare nowych :-)
Sataga, gratuluję wizyty!!!
Kuklaki, kiedy wyniki glukozy będziesz miala?

U mnie imprezka sie udala, jedzenie smakowalo. Jedyne co, to stopy mnie bolaly na koniec dnia, bo jeszcze rano mialam gimnastyke a potem pare godzin w kuchni i z goscmi.
Rano sie poprzytulalismy z mezem i trochę mnie ciagnie na dole wiec teraz sobie leze. A M wyprowadza sie wlasnie z pokoju dziecka, ktory zajmowal, bo za tydzien bedziemy juz malowac i urzadzac.
Miłego weekendu dziewczyny!

Sataga gratulacje udanej wizyty :) super że wszystko dobrze :)
Ja mam teraz w poniedziałek i mam trochę stresa co tam z moja szyjka oby była bez zmian wtedy zrobi mi usg 3d może Adaś pokaże swoją buźke :)
Karina super że już doczekałaś się suszarki :)
Myla pójdziesz na gotowe do nowego mieszkanka :) chłopaki Ci tam gniazdko wyszykują :)

Dzień dobry,

Tak produkujecie że już nie wiem co której miałam napisać.
Sataga gratuluje udanej wizyty.
Lei żeby przeliczyć dzielę norweską cenę na pół i mam cenę w złotówkach - nie jest dokładnie ale w przybliżeniu.

A ja dzisiaj zabiegana. Znowu wydaliśmy kase na ubranka i inne pierdółki. Kupiliśmy też coś takiego (a właściwie wybraliśmy bo teściowie kupili) :))
Stokke Tripp Trapp® Newborn Seat - Barnas Hus

Vesunna, fajnie, że impreza się udała:)

Sataga, gratuluje dużej córci i życzę udanej zabawy:)

Kuklaki, to teraz kciuki za dobre wyniki:)
Mi to się nie chciało jeść po glukozie, zjadłam bułkę na siłę, bo pielęgniarka kazała, słabo mi było po wypiciu, jak na kłucie czekałam.

Myla, jak tam, nie nudzi Ci się? Czytasz coś, w necie siedzisz?

Byłam na drobnych zakupach, kupiłam kilka ciuszkow, pierwszy kocyk i 2 paczki pampersow, potem sprzątanie i padam, nic ciepłego nie jedliśmy i nie mam siły robić...

reklama
Nudze się strasznie . trochę na mecie,czytać Noe moge bo nie mogę sie skupić i czytam jedna linijkę po 5 razy.

W ogóle dziś mam dola,cały dzień sama,był Arek na chwile ale tez nie zadowolony. Poryczalam dziś z pol dnia... Dziś jest beee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry