reklama

Kwietniowki 2015

Anemonne ja w poniedziałek kończę 30t i też się tak czuje jak bym już rodzic miała :-D a zwłaszcza że według miesiączki ostatniej powinnam mieć termin na luty :)) ha ha a to jeszcze trochę czasu ale jak pomyśle o FINALE to mam ciarki i dreszcze :-)
Myla ja też nie mogłam się skupić na czytaniu w szpitalu nie dziwię Ci ale że nudy .. to był jedyny plus bycia na sali 6osobowej że zawsze coś się działo ktoś coś mówił :)
Może A też miał dzisiaj ciężki dzień i pewnie trochę zmęczony jest przejdzie mu szybko zobaczysz :) wszystko będzie dobrze trzeba się cieszyć że to 30t a nie 20 :)

Natasza dokładnie to na kiedy masz termin?, też mam dreszcze ostatnio u ginki się popłakałam jak dziecko jak zapytała czy już myślałam o porodzie:). Ja mam termin po usg bo wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne i przestałam okres mi wrócił na trzy miesiące i było ok, a potem ze trzy miesiące nieregularny a potem ze dwa miesiące nie miałam a potem ciąża:) więc nie mam pojęcia jak powinno się liczyć :)

Nie wiem jak Wy ale ja to wcale nie chce wolnego po...nie wiem jak to może być z takim wolnym urlopem...cały czas mam nadzieję, że pozostane aktywna zawodowo zaraz po tylko może bardziej z domu na początku.

reklama
Marela firma fajna, szkoda że ceny mniej fajne. No ale trudno.

Myla to przynajmniej nie powinnaś się nudzić jak masz towarzystwo :))

Mila a mnie dziś wzięło na lasagne no i tak się oboje objedliśmy że też ruszać się nie możemy :))

Natasza u mnie 32 tydzień leci i jak sobie pomyślę że za 6 tygodni ciąża będzie donoszona to aż mi dziwnie :nerd: To w sumie już tuż tuż :szok:

Margo krzesełko super. U nas tez one sa popularne ale ja i tak kupiłam chicco z taka wielka podstawka. Jesli sie przeprowadzimy i bedziemyirli porządny stół to tez kupimy takie. Teraz mie ma opcji bo w kuchni mamy stół taki mały, ze tego krzesełka bym nie podsunęła nawet...

Co do słodyczy to ja tez ograniczam, miod uwielbiam, ogolnie nic nie słodzę, cukiernicze mam dla gości, keczupu nie lubie ;-) moj maz sie przerzucił na gorzka czekoladę, chyba tez to zrobię ale po ciazy. My ogolnie ciagle cos kombinujemy, zeby zdrowiej i świadomość jesc ale bez przesady tez.

Ja tez jestem rocznik 86 :-D a na plusie mam ciagle 6kg, nic nie przytyłam ostatnio..ale młoda rośnie, czuje to wyraźnie i fika jak mały delfinek.

My z mężem to juz byśmy chcieli ja tulic, nie możemy sie doczekać :-D Ciekawa tez jestem reakcji córci..

Margo leci czas 32t to już masz faktycznie z górki :)

Ja też nie mogę się doczekać aby przytulać małego ...ale x drugiej strony mam obawy jak to będzie ..czy dam/damy sobie radę czy będziemy dobrymi rodzicami ...staramy się przygotować do tego jak najlepiej czytamy dużo książek dużą wiedzę też mam ale boje się jak to będzie w praktyce ... ehh kocham już nad życie tą małą istotę i oby mnie tylko baby blues nie dopadło ...

Anemonne ja też czasami tak sobie myślę, że ten mój brzuch wielki, mi coraz cieżej, że może to już nie długo termin porodu, ale niestety jeszcze dobre 10-11tyg w moim przypadku. Niby nie dużo, ale jednak nie mało. A ja z jednej strony chciałabym by to trwało jak najdłużej, bo może wtedy udałoby sie pozsłatwiać coś z mieszkaniem, a tak nie wiem co bedzie, a z drugiej strony już chciałabym by było po, a najlepiej, żeby już było lato, dzidzia w miarę odchowana, ciepełko, spacerki z dziewczynkami do parku i wogóle.Ach rozmażyłam się :-)

Aż sie rozmarzyłam jak przeczytałam o tym ciepełku i spacerach tez już marże o tym.

Lei ale Ci zazdroszczę 6 kg tez tak właśnie chciałam, a mam już 9 a wcale nie objadać sie...

U mnie termin niby na 6 kwietnia ale nie wiem czemu cały czas myśle o 15 marca?

Ostatnia edycja:
reklama
Myla to masz towarzystwo, przynajmniej tyle, bo samemu to nuda.

Ja mojemu mowie tez ze jeszcze jedenascie tygodni:szok: zleci ze ani sie nie obejrzymy:tak:

Margo widzisz juz tyle za toba a tak sie martwilas a tu przelecialo szybko.

Ide robic kocyk, dzisiaj przyszly szydelka druty i teraz mam zajecie:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry