reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ta substancja to prostoglastyna. A oksy wywołuje szczypanie sutków i orgazm miedzy innymi :)

Nie wiem jak seks, ale u mnie ani szczypanie sutków, ani długie spacery, ani chodzenie po schodach nie pomogły w 1 ciąży, probowałam od końca 38 tyg, nawet lekarz w 40tyg wręcz zachecał do seksu, ale mój miał opory, zwłaszcza jak lekarz po badaniu powiedział, że czuje już główkę i włoski dzidzi i rozwarcie na 1,5cm, niestety ani skurczy, ani wód i urodziłam dopiero w 40t 6 d :-( po wywołaniu oksy..., ale załapało od razu, więc pewno dobry seksik z masowaniem sutków też by pomógł, a byłoby przyjemniej, no i potem też niby zdrowiej jak naturalne bodźce niż sztuczna oksy...

Ostatnia edycja:
Milia mialas skutki uboczne po sterydach na plucka? Ja pierwszy dzień mialam takie kolatania serca a wczoraj się obudIlam z wypiekami na twarzy a wieczorem to tragedia cale ramiona,dekold policzki i nawet czoło cale czerwone AZ gorące! Wygladalam jakbym z solarium wyszła :)

U mnie jak zaczynały sie skurcze to nawet o 24 szlam na spacer i chodziłam po schodach i nic. Po tygodniu poszłam na indukcje. Dostalam tabletkę chyba na żołądek czy cos, ktorej skutkiem ubocznym sa wlasnie skurcze, dostawałam je od 8 rano a dopiero ok 18 zaczęło cos sie dziać. O 21 juz bolesne skurcze a urodziłam o 1.30 jakos. Oksytocyny ani żelu nie dawali bo chodziło o to, zeby poszło naturalnym tempem. Mam nadzieje, ze teraz samo pójdzie bo tak to kazdy dzien po terminie to kolejna "załamka"..

Proszę dziewczynki na niedzielę :)

Załączniki

• 1422786236113.jpg
    1422786236113.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 58
Myla, miałam kołatania serca, ale nie wiem, czy to po sterydzie, bo mam je już od wielu lat i nie wiadomo dlaczego, kiedy się zdenerwuje czy wystrasze to oczywiste, ale często mam w stanie spoczynku, w tym na lezaco i tak też miałam w szpitalu. Poza tym było mi słabo i do tej pory jestem osłabiona, też nie wiem czy to przez steryd czy takie uroki ciąży. Wypieków nie miałam. A Tobie powiedzieli, że tak może być? Mi mówili, że jedynie ciśnienie może obniżyć, ja i tak mam niskie, ale teraz nawet jak w chwilach słabości mierze, to takie samo jak zawsze. Co dostalas? Bo ja dexaven.
Dobrze, że znowu kroplowke Ci dadzą, trochę dziwnie postępują, wiedząc, jaką jest sytuacja, że zostawili Cię na 2 dni bez, mogli wcześniej sprawdzić, jak reagujesz na tabletki, ale co lekarz, to inna taktyka.
Jak sasiadce wody odeszły o 3 w nocy, to choć była przyjęta do cc, lekarz z nocnej zmiany i tak wołał czekać na zmianę dyżuru, żeby kto inny zrobił...

A mi sie nic niechce , łydki i stopy mnie bolą :(
Spac bym poszła tez :p

Dwa miechy i koniec męczarni :p
Jestem ciekawa ktora z nas sie pierwsza rozpakuje :)
Moze powinnismy zakłady robic :p ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry