reklama

Kwietniowki 2015

Babydust to trzymam kciuki żeby bobas posiedział do kwietnia :)

Milia ja też wolałabym nie przenosić... Do terminu mogę poczekać ale przeraża mnie chodzenie z brzuchem jeszcze w 40 + bądź 41+ tygodniu ciąży... Moja siostra urodziła tydzień po terminie a wg lekarza wszystko wskazywało na poród przed terminem..:baffled:

reklama
Ale cichutko tu :) ja mam weekend z egzaminami wiec nawet nie pisalam. Wczoraj mały na egzaminie mnie trochę irytował bo walil mnie po żebrach i ucisnal pęcherz tak ze myslalam ze będę musiała zrezygnować z egzaminu o wyjść :o

Co do porodów to ja mam nadzieję ze jakoś koniec marca będzie nasz...:p i o tym ze przytulanki pomagają juz od dawna wiem dlatego mowilam M że będzie zmęczony od 37tygodnia :D w sumie po porodzie jakiś czas nie będzie można to chociaż się nacieszy chłopak :D przyjemne z pożytecznym :D

Ja chciałabym tak po świętach się rozpakować. Koło 15.04 a najlepiej żeby była sobota wieczór, w niedziele P. Z Roksi mogli by mnie odwiedzić z rana i trochę ze mną pobyć. Ale pomażyć mogę. Najgorsze to czekanie pod koniec. O ile 38,39tydz. Jeszcze nie ma nerwówki, to jak zaczyna sie 40 tydz.,a potem mija termin to masakkra siedzi się jak na szpilkach(na bombie), a potem już traci sie nadzieję, a tak jak w moim przypadku gdzie zero skurczy, nawet tych przepowiadajacych zaczynałam myśleć, że może był błąd w obliczeniach i może jeszcze m-c, albo dłużej masakra :-[ oby tym razem tak nie było :-P

Myla ja miałam ten Celeston i dokładnie takie same skutki po. Dziewczyny powiedzcie mi co robilyscie na opryszczka? Dzisiaj pojawiły mi się trzy w rzadku. Jestem załamana. Nie dość ze mam zapalenie ucha co boli jak cholera to jeszcze opryszczka.

Margomari no mysle ze ja sie rozpakuje w marcu.. ale mam nadzieje ze jakos w 2 polowie marca.. no zobaczymy... ;-)

A dziewczyny powiedzcie mi czy przy cc tez sie robi badanie gbs? ;-)

Olusia ja rodziłam synka w październiku 2010 i wtedy nie robili mi badana gbs, miałam rodzic naturalnie, jednak skończyło się cc. Dużo się od tego czasu zmieniło. Wtedy nie badali HIV itp. Tylko toxoplazmozę. Jak to teraz jest to nie mam pojęcia. Choć wydaje mi się ze do cc nie powinni badać, bo dziecko nie będzie miało styczności z tamtym okolicami jeśli dobrze kojarzę co to gbs ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry