reklama

Kwietniowki 2015

Margo no to faktycznie długa wizyta :) ja idę chyba za 10dni na to dokładne 3usg na sprawdzenie dokładnie wszystkiego i to u innego gina :)
Ale musi być wszystko dobrze u nas wszystkich :) nie ma innej opcji :)

reklama
Cześć Kobitki,

Widzę że zakłady robicie która pierwsza. Ja bym się nie obraziła jakbym około 15 marca urodziła (to będzie 38 tydz) i w sumie tak mi się kazał lekarz nastawić. No ale nigdy nic nie wiadomo tym bardziej że jeśli nie będzie komplikacji to poród sn.

Ja myśle tez dokładnie o 15 marca, nie wiem dlaczego ale bardzo mi sie ta data podoba, bo inaczej wypada mi równo w weekend i święta wielkanocne:/

Dzis sie wreszcie doładowalam słońcem na spacerze, ale tez po gościach zmęczona jestem, wiec kot + książka ImageUploadedByForum BabyBoom1422829960.883146.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422829960.883146.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422829960.883146.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 66
Hej ;) ja nie śpię od godz. 5.04 i od tej pory układam z młodym puzzle :D w miedzy czasie zdążyliśmy się ubrać i zjedliśmy śniadanie :p a za chwilę pędzimy na autobus do przedszkola. Ale dziś u nas w nocy przymroziło brrr :eek:

Natasza ten mój brzuszkowy smyk bryka dziś od ok. pierwszej w nocy i tak dobra godzinkę z hakiem, wiec co chwile w WC byłam :eek:
No a mój starszak poszedł wczoraj spać jak zawsze i normalnie ciężko go o 7 rano obudzić a dziś dał czadu i odrobił cały tydzień :D
Teraz mam do 14.15 czas na ogarnięcie w domu, musze trochę po prasować bo mam małe zaległości, a potem sobie chwile odpoczne. Możecie się ze mnie śmiać, bo nie oglądam telenoweli zwłaszcza tych "porkie" jak to mój tata mówi, ale uwielbiam "sekret" i tak mnie wciągnął, że tylko czekam na każdy kolejny odcinek. I to jest mój czas przed tv - wtedy się do mnie nie podchodzi :D:cool:

Ha ha :) dobre z tym serialem :) ja z racji na to że brzuszkowy to pierwszy dzieć to oglądam dużo tv i seriali ale polskich .
Może Twój synek nie mógł się doczekać pójścia do przedszkola ?:)
A brzuszkowe dzieci są bezlitosne dla nas a w szczególności dla naszych pęcherzy :))
Ja chyba też już wstanę bo widzę że spania już nie będzie więc idę gotować rosół :) też mam prasowanie przez ostatni tryb leżenia trochę mi się nazbierało a nie lubie tego robić ..
To życzę spokojnego dnia i owocnej pracy :)

reklama
Aylin milej pracy i smacznego śniadanka ;)
Ja juz kuchnie ogarnęłam i teraz lecę lazienke. Potem salon i korytarz i dół będzie z głowy. A górę zostawię na jutro. Teraz juz się tak bardzo nie boje cokolwiek robic bo w czwartek kończę 32 tc wiec w razie co to już problemu nie ma. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry