reklama

Kwietniowki 2015

Pat tylko bez paniki. Przecież wiesz że waga wyznaczana jest na podstawie pomiarów główki, brzucha i nóżek maluszka. Wystarczy milimetr błędu w pomiarze a waga spada/rośnie. Tak więc jedź spokojnie i niech wszystko dokładnie sprawdzą. Daj znać jak już będziesz coś wiedziała. Kciuki zaciśnięte.

Doli ja mieszkam prawie w centrum miasta a za domem mam spory park. Więc biegać będzie gdzie. Żeby tylko siły i motywacji wystarczyło :eek:

Ok spadam na lotnisko gości odebrać. M w robocie to ja za szofera robię.

Trzymajcie się dziewczynki.

reklama
Pat, trzymajcie się !!!
I daj znać, co w szpitalu powiedzieli !!!
Może kroplówkę dostaniesz i mały podrośnie !!!
Zdrówka życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doli, zapytaj jak będziesz w przychodni, czy nie mają torebek z gratisami z Family Service.
Czasem mają a nie dają...

Anemone, widziałam na fb u Chodakowskiej na stronie tą inspirację... też się nie mogę doczekać maja, żeby zacząć ćwiczyć !!!
Ohhh, wspaniale ta dziewczyna wygląda !!!

Marka brata dziewczyna ( nie wiem, jak ją nazywać , bratowa ? kuzynka ?? ) jest w 26 tyg. ciąży, ostatnio na wizycie nie mogli wyczuć tętna małego, i odesłali ją zapłakaną do szpitala... Jak się okazało mały spał, tak się skubany schował że tętna nie mogli wyczuć i dopiero na USG w szpitalu zobaczyli jak ziewa i się przeciąga... taki leniwiec mały, ale strachu miała co nie miara, na skierowaniu do szpitala napisali jej : "ciąża martwa".... wyobrażacie sobie ???
:( ehhh

Ostatnia edycja:
Pat wszytko dobrze bedzie... Trzymaj sie! daj znac zaraz jak sie dowiesz...

Ja dzis mam wizyte... ciekawa jestem jak z moja szyjka i ile maluszki waza juz...

Renatka dramat! z takim skierowaniem grrrr ja chodzę prywatnie do gina do luxmedu więc tu nie dają pewnie....

Margo a nie myślałaś o wózku do biegania? i tak zalecają biegać z dzieckiem od ok 7 mc życia więc taki wozeczek mogłabyś sobie sprawić :-))

Olusia kciuki za wizytę
Pat tak jak piszą dziewczyny spokojnie!! pewnie to jakiś błąd :***

Hej
Aylin - w rossmann znalazlam za 4,45euro :)

Dziewczyny bylam wczoraj u lekarza, wedlug niego jest to dokladnie 30 tydzien ciazy, a wedlug usg 32 i dwa dni. Mialyscie kiedys taka rozbieznosc? Bo szczerze mowiac to niewiem czy skupic sie na terminie wyznaczonym od poczatku przez lekarza (15.04) czy moze tak byc ze urodze prawie 3 tygodnie wczesniej i to tez bedzie ok
Dodam ze maly wazy obecnie 1800g to chyba duzo co?:) Corka wazyla w 30tyg. 1450g a urodzilam w 39tyg z waga 3800g :)
Czuje ze mam w brzuchu malego klopsika :))

Renatka faktycznie niezle.. ciaza obumarla... laska musiala niezle sie nastresowac...masakra....

Ja tez mialam podobna sytuacje w szpitalu, jak u jednego z maluszkow lekarz nie umial znalezc serduszka czy bije... normalnie te minuty to jak wiecznosc sie ciagly.. potem mialam znow badanie i wyszlo ze wszystko jest dobrze, ale co sie nastresowalam to moje...

Joanna mozesz urodzic w terminie ale po prostu klopsika :) to ze na usg wychodzi dzidziol wiekszy to nie oznacza terminu porodu ale jego wielkosc :) syn w 30t0d mial 1996 gr i urodzil sie w 41tc z waga 4100 :/
mi tez teraz wychodzi dzidzia wieksza niz z OM :/

Pat tylko spokojnie !! WSzystko będzie dobrze !! Co do wagi to na pewno błąd pomiaru ... może dlatego tak mocno czujesz jego ruchy że masz mniej tych wód .. jedź spokojnie wszystko sprawdza i będzie dobrze !!

Myla jak u ciebie ?? Masakra że tyle musisz czekać w Twoim stanie !! Daj znać jak będziesz po tylko napisz więcej niż jedno zdanie :-P
Renata masakra !! Ja bym tam taka zadyme zrobiła w przychodni że masakra !! Paranoja to konowały

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry