reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej

Lei zaczosnkowałam się wczoraj i chyba przejdzie mi....chyba..:confused2::confused2::confused2: już mam dosyć..:confused2: ja mam rozstępy tylko na cyckach:baffled: tzn małe wyszły po 1 porodzie i teraz widzę z dwa nowe ale od spodu, nie przeszkadza mi to i są lekkie..na brzuchu nic, smaruje się oliwką babydream..

Renatka no jesteś :-)

natasza :-) a masz wade wzrosku? problem z siatkówką? ja mimo wady nie kwalifikuje się do cc względem oczu

Pat ja nie widziałam, nic nie odchodziło mi :P

magda ja biorę do 8 tabletek magnezu na dzień, w tym forte.. można tyle i działa ja widze poprawę, bo pomimo bania 4x forte skurcze zaczęłam mieć w stopach

Dzień dobry wszystkim,

Witam się po prawie nieprzespanej nocy. Mój M chory (wiadomo jak to jest jak facet jest chory - gorzej jak dziecko) do tego chrapał...
Ja od 2 godzin na nogach. Po badaniu krwi. Teraz czekam aż będę mogła zjeść śniadanko. Ssie mnie niemiłosiernie a to jeszcze 20 min :baffled: (musze odczekać co najmniej 30 min po zażyciu leków a niestety przez badanie krwi nie mogłam ich wziąć wcześniej więc teraz cierpię..)

Dziewczynki przepraszam, ze przez najbliższe dni mało będę się udzielać ale do środy mam gości. Postaram się jednak wieczorami Was poczytywać żeby później być na bieżąco.

Dzień dobry dziewczyny:)
Ja juz w biurze, ale stwierdziłam, że najpierw Was troche nadrobię bo potem wieczorem przeczytam, poczytam stwierdzę, ze u mnie nic ciekawego w porównaniu do Was i idę spać:)

Olusia, Asiorek- ja tez jestem malutka (swoją droga tez Ola:) mam 160 :P bardzo chciałam nie przekroczyć 63 startowałam z 53kg, ale już w 32 tyg mam 62:/ więc teraz chciałaby się zatrzymać max 65.

Nie wie jak to robicie że wstajecie tak wcześnie ja mam budzik na 8 i jest masakra, ale jutro spróbuje wcześniej żeby mieć czas rano na spokojną kawke i wygłaskanie kotów:)

Dolories - jeśli magnez bardzo Cię męczy to spróbuj tego: Jak tanio i skutecznie uzupełnić magnez w organizmie robiąc z niego dezodorant za 2 zł? | Akademia Witalności Mój M miał potworne skurcze i niedobór i teraz stoi buteleczka w łazience z atomizerem i zawsze sobie psiknie troche na skórę i mega szybko się wchłania, goi wszystkie syfki i taka skóra jest miła:)

Myla - fajnie że wyszłaś i miło widzieć wreszcie uśmiech u Ciebie na końcu zdania :)

a wy znowu o wadze i to same szczypiory sie odzywaja :/ to ja juz nie pisze ile waze :(

Myla to napisz jak po wizycie bo cos ostatnio ciebie malo

Margo nie przeforsuj sie przy tych gosciach :)

Ja pierdyle zaraz tu jajo zniose!!!!!!!! Jakas babe sobie wzięła poza kolejka a ja siedze tu juz 1.5 godziny i jeszcze 2 kobiety przede mną. Mam ochotę wszystkich o*******ic taka jestem zla

Hejka :)
Ja nawet przespałam noc :) Mała do mnie przyszła ok. północy i spałyśmy razem :) więc tylko raz mnie obudziła.
O 7:30 pobudka, przedszkole, przychodnia, pobieranie krwi, w poniedziałek wyniki i wizyta o 18;00 w poniedziałek.
Teraz piję kawkę po śniadanku i oglądam rzeczy co w przychodni dostałam (w sumie 3 torebki z Family Service: Będę Mamą, Już wkrótce będę mamą oraz Wkrótce razem... USG III trymestr).
Wy też dostajecie takie paczuszki w przychodni ?
Ja mam oprócz ksiązeczek: płyn do prania Lovela (oczywiście próbka - 120 ml., mała butelka ze smoczkiem Avent Naturals 125 ml., witaminki Doppel Herz, próbki, pieluszka Tesco, jogurty HIPP, emolium do mycia, próbka i jeszcze jakieś gazetki...)

Ja pierdyle zaraz tu jajo zniose!!!!!!!! Jakas babe sobie wzięła poza kolejka a ja siedze tu juz 1.5 godziny i jeszcze 2 kobiety przede mną. Mam ochotę wszystkich o*******ic taka jestem zla
A nie widzą, że w ciąży jesteś ???

MagneB6 ja biorę 1, czasem 2 tabl. dziennie, pomaga bardzo.
Wcześniej miałam upiorne skurcze łydek, ale już 2 tabl. przed snem działają cuda.

Czop, a raczej jego część, odchodzi mojej koleżance od dwóch miesięcy, po kawałku, a rodzi 14.02, więc to nie jest powiedziane, że zaraz urodzisz :)
dopóki cały nie wyjdzie to nie masz się czego obawiać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiorek no ja wazylam 58kg jak zaczynalam...bo wczesniej spadlam z wagi troszke , mniej jadlam itp ;-)a potem spadlam z wagi przez wymioty..

Kuklaki mnie tez zazwyczaj wieczorem i w nocy lapie mocna zgaga.. ech..;-)

Asia ty to chudzielec jestes..;-)

Doli ja biore magnez 4x1 tabl i jakos lepiej ale zdarzy mi sie ze borie 5 tabl..widze roznice..;-)

Anemonne witam imienniczke ;-) no to fajnie wazylas.. tzn malo.. ja najmniej przy moim wzroscie mialam 55..oczywiscie jak bylam mlodsza to mialam 45 no ale hormonki swoje zrobily ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry