reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Vesunna dzięki :) zobacze ten płyn :) z tej serii używamy chusteczki i w sumie są ok :)
Jutro mam tylko USG... Badanie we wtorek. Ale USG tez robi gin wiec myślę ze cos mi powie :)

Witam sie i ja....:tak:

Ja mam wzrostu 1.62 wiec w ogole malutka jestem....obecnie waze 68 kg...juz troszke przybralam na wadze....;-) no ale co tam...

Tabasia mam nadzieje ze szybko minal tobie dni do wizyty... i ciesze sie ze mala sie rusza.. a odnosnie domu, pracy to moze ciut przystopuj... zwolnij troszke tempo... kiedy konczysz szkole?:tak: a ja mysle zeby isc na specjalizacje.. no ale nie wiem czy uda mi sie...

Renatka super ze sie odezwalas...dobrze ze u was wszystko w porządku;-)

Karina a ty kiedy troszke przystopujesz? moze tez zwolnisz troszke tempo?;-)

A mnie znow zgaga meczy... jakas masakra!! :-(

Ja tez juz nie spie :/
Nie swoje lozko:/ mlody poszwdl spac do babci. A ze tu maja zwykle wersalki a My do wielkiego z M przyzwyczajeni i tak potrafi byc nam ciasno ;) wiec kazde spi na swoim lozku ;) mimo to nie wyspalam sie.
Igła , nozem w noge - matko co to za metody.
Mnie tez kochana zgaga nie odpuszcza :/
Asiorek - zaczynasz juz odliczanie ;) Steskniona za M ;) gdybys ciut poźniej pojechala to moze odrazu zmajstrowalibyscie rodzeństwo ;)

Ja tez od 6 na nogach, mąż poszedł do pracy, a ja zaleglam w wannie :-D. Wstawiłam pranie i idę cós zjeść, bo młoda się o śniadanie dopomina ;-)

reklama
Mamuski które rodziły. Pamietacie (może to niesmaczne:p) wygląd czopa sluzowego ? Bo dzisiaj ze mnie wyszło cos co by pasowało jego opisowi...wyskoczył ze mnie śluz taki stałej galaretowatej konsystencji, nie był to zwykły śluz bo ten mam całkiem inny...

U mnie czop odchodził gdzieś na 2 tygodnie przed porodem. Chyba z 3 dni na bieliźnie lub papierze znajdowałam takie galaretowate coś.

Ja obecnie waże 63 kg przy wzroście 164(do wysokich nie należę). Mój cel to było 65 kg(nie więcej), choć zadanie trudne, bo zaczynałam z 54. Ale do 16 tyg zeszłam do 52,5 i dopiero potem zaczęłam tyć więc miałam nadzieję, że się uda. Teraz chciałabym nie przekroczyć 67 bo do tylu przytyłam w pierwszej ciąży(wtedy startowałam z 49,5), no może sie uda ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry