reklama

Kwietniowki 2015

Dzięki dziewczyny za troskę...od razu czlowiek się lepiej czuje jak ktoś o nim pamięta :-)
U nas wszystko ok mam nadzieję :-) maly wczoraj w dzien spal a później jak siły zebrał to do 1 w nocy...
Kiepski dzien mialam wczoraj a w zasadzie to dzień do doooopy... ..pokłucilam sie z M z samego rana i później pol dnia przeplakalam... chyba wraca mi chustawka hormonów...bo później już płakalam z wyrzutow sumienia że Adaś musi w tym uczestniczyć... po poludniu mi przeszlo pogodzilismy sie i pojechalismy na zakupy.. a dziś od kiey wstalam to segregowalam rzeczy malego i robilam caly dzien pranie ale miejsca juz brakuje wiec jeszcze z 5 prań mnie czeka pewnie w weekend :-)

Gratuluje udanych wizyt :-) ciesze się ze u nas wszystkich wszystko ok :-)

reklama
Cześć brzuszeczki moje piękne kochane !!!
Dziękuję Kuklaki za sms, zawsze brak mi czasu, a jak tu wejdę to kilka godzin z głowy :)
U nas wszystko pięknie kolorowo, Majka chodzi do przedszkola, jak chodziła :) Dziś mieli bal karnawałowy.
Michałek rośnie, waży ok. 1.100-1.200 gramów, ostatnio był ważony tydzień temu i miał 1.076 g. :)
Idę poczytać co u Was :)
Buziaki kochane !!!!!!
:*

Myla ciesze się że jestes juz w domu i mam nadzieje ze Cypi ma sie dobrze..masakra...

Doli fajna koszula nocna :-) Ty to chudzino masz apetyt :-)
Kuklaki zazdroszczę Ci tej temperatury :-)

Jutro mam wizytę u okulisty i podjecie decyzji czy są wskazania do cc

Natasza no wreszcie, co tam znowu wczoraj pokupilas? Dobrze zescie sie szybko pogodzili:tak:

Renatka nie ma za co. Dobrze ze u was wszystko w pozadku. Buziaki

Doli mam nadzieje ze cie nie wezmie nic, lez i sie grzej, gdzie ty to moglas zlapac przeciez lezalas caly czas:oo2:

O matko, Myla, zdrowia dla syna !!! Kontakt z rodzicami tego chłopca co mu krzesło odsunął powinien być, i to obowiązkowo. Niech się gnojek nauczy .... ehhhh !!! Boziu, niech syn szybko zdrowieje !!!

[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Ja jakoś nie mam apetytu... co prawda już 8,5 kg na plusie, ale ogólnie się nie obżeram... dziś zjadłam dwie kromeczki chlebka z ziarenkami, takiego zielonego Schulstad, z chudą wędlinką, obiad dopiero o 17 zrobiłam, było spaghetti z kawałkami kurczaczka i sosem słodko - kwaśnym.
A teraz pogryzam mandarynki z puszki, ale to już kolacja, zapewniam ! :)

Muszę małą wypędzić spać, wkurza mnie to, że do 22 - 23.00 ona jest codziennie na nogach, a o 7:30 wstajemy do przedszkola.
I tylko mamoooo, mamooooo.... !
I w nocy wstaje 2 x na picie :/
ehhh.... kiedy ja się wyśpię ?
Na pewno nie po porodzie ;)
heh.

Ja mam 165 cm wzrostu, no i teraz ważę 67 kg.
:/
Chciałabym nie przekroczyć 70 kg, ale zobaczymy jak to będzie....
:/

[/FONT]

Tabasia miała mieć chyba w tym tygodniu wizytę ... ciekawe jak po ..

Ja mam 164cm więc do wysokich niestety nie należę :)
Ja w nocy też mam mega problemy ze spaniem... masakra ..ja nigdy niewiedziałam co to znaczy a teraz wiem z nawiązką !! Nie dość że mały się ciśnie i ciągłe mi się siku chce to jeszcze problemy ze spaniem :( i co chwilę budzenie .. a obracanie z boku na bok to szok :) ale pocieszam się że będzie jeszcze gorzej :))

Mamuski które rodziły. Pamietacie (może to niesmaczne:p) wygląd czopa sluzowego ? Bo dzisiaj ze mnie wyszło cos co by pasowało jego opisowi...wyskoczył ze mnie śluz taki stałej galaretowatej konsystencji, nie był to zwykły śluz bo ten mam całkiem inny...

reklama
Pat ja Ci w tym temacie niestety nie pomogę ..
Ale czytałam że to o niczym nie świadczy i nie trzeba się martwić ...że kobiety często nie zauważają wypadniecia czopu a do porodu może jeszcze sporo czasu minąć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry