reklama

Kwietniowki 2015

To wiem że to nie oznacza porodu. Niby pisza żeby przed 36t zgłosić się do gina ale najwyżej jutro spytam na USG. Bardziej martwi mnie to że ciągle wracają mi infekcje a bez czopa mały nie będzie już chroniony od tego cholerstwa -_-

reklama
Pat ja niestety też nie pomogę, bo miałam cc. Teraz też się szykuje.
Co do spania w nocy to u mnie tragedia. Pol nocy nie śpię, bo do WC biegam, potem zasnąć nie moge:banghead: A dziś w nocy mnie skurcz w łydkę chwycił, że prawie wyłam z bólu i jeszcze do teraz mnie mięsień boli. Boje się, że dziś w nocy będzie powtórka z rozrywki. Jak juz uda mi się zasnąć, to mam jakieś durne i męczące sny, budzę się ciężko wystraszona...

A tak z innej beczki to moja sąsiadka miała termin porodu z OM na 19 lutego, cc wyznaczone na czwartek 12 lutego, a przed chwila wystawiła zdjęcie na fb i mała jest już na świecie. Tak jej się spieszyło....:D najważniejsze, że obie czują się dobrze i wszystko jest ok;)

Pat dobrze że jutro masz usg to dopytasz no z tymi infekcjami to kijowo..

Magda no ze spaniem to to samo :/ max 3h snu pierwszego ciągiem a później kicha .. nie mam skurczów łydek bo dużo magnezu biorę ale mam mega drętwienie lewej ręki i taki ból że masakra :(
Magda gratulacje dla sąsiadki :) hehe człowiek planuje a los kieruje :) ważne że wszystko ok :)

Natasza, Pat biorę magnez taki w musujacych tabletkach do rozpuszczenia w wodzie. Ale to chyba za mało. Dodatkowo magnez mam w witaminach, które codziennie zażywam. Jutro przejdę się do apteki do koleżanki i zobaczę czy mi doradzi brać coś innego. Ból nieziemski. A tak mnie ze snu wyrwał, że nie wiedziałam co się dzieje z nogą:banghead:

Dzięki Pat za radę. Jutro młodego do przedszkola wyślę a sama d razu pojadę do apteki po te tabletki. Tego chyba przedawkować się nie da co? Nie chciałabym małemu zaszkodzić, a jakąś dawkę mg mam już w witaminach branych na stale...

dziewczyny niemieckie ile u was ten hipp kosztuje?
261364_1.jpg

Załączniki

• 261364_1.jpg
    261364_1.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 68
Jakbys lyknela cale opakowanie to może i tak :p ale mi gin mówił żeby brać 3 tabletki dziennie a jak są gorsze dni to i 6. Tylko weź magneB6 a nie magneB6 forte bo ten drugi nie był testowany i jest jako sumplement a lepiej jednak brać w ciąży te testowane leki :)

reklama
Magda no mi sie tez tak wydaje ze cc sie rym razem niedoczekam ..., ze szybciej bedzie , u mnie zawsze jakos na odwrót jest ..., pierwsza ciaza miala byc w wannie ..., a skończyło sie na cc .., a teraz pewnie przed terminem cc młody bedzie chciał cisnąć na świat :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry