Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To wiem że to nie oznacza porodu. Niby pisza żeby przed 36t zgłosić się do gina ale najwyżej jutro spytam na USG. Bardziej martwi mnie to że ciągle wracają mi infekcje a bez czopa mały nie będzie już chroniony od tego cholerstwa -_-
Pat ja niestety też nie pomogę, bo miałam cc. Teraz też się szykuje.
Co do spania w nocy to u mnie tragedia. Pol nocy nie śpię, bo do WC biegam, potem zasnąć nie moge:banghead: A dziś w nocy mnie skurcz w łydkę chwycił, że prawie wyłam z bólu i jeszcze do teraz mnie mięsień boli. Boje się, że dziś w nocy będzie powtórka z rozrywki. Jak juz uda mi się zasnąć, to mam jakieś durne i męczące sny, budzę się ciężko wystraszona...
A tak z innej beczki to moja sąsiadka miała termin porodu z OM na 19 lutego, cc wyznaczone na czwartek 12 lutego, a przed chwila wystawiła zdjęcie na fb i mała jest już na świecie. Tak jej się spieszyło.... najważniejsze, że obie czują się dobrze i wszystko jest ok
Pat dobrze że jutro masz usg to dopytasz no z tymi infekcjami to kijowo..
Magda no ze spaniem to to samo :/ max 3h snu pierwszego ciągiem a później kicha .. nie mam skurczów łydek bo dużo magnezu biorę ale mam mega drętwienie lewej ręki i taki ból że masakra
Magda gratulacje dla sąsiadki hehe człowiek planuje a los kieruje ważne że wszystko ok
Natasza, Pat biorę magnez taki w musujacych tabletkach do rozpuszczenia w wodzie. Ale to chyba za mało. Dodatkowo magnez mam w witaminach, które codziennie zażywam. Jutro przejdę się do apteki do koleżanki i zobaczę czy mi doradzi brać coś innego. Ból nieziemski. A tak mnie ze snu wyrwał, że nie wiedziałam co się dzieje z nogą:banghead:
Dzięki Pat za radę. Jutro młodego do przedszkola wyślę a sama d razu pojadę do apteki po te tabletki. Tego chyba przedawkować się nie da co? Nie chciałabym małemu zaszkodzić, a jakąś dawkę mg mam już w witaminach branych na stale...
Jakbys lyknela cale opakowanie to może i tak ale mi gin mówił żeby brać 3 tabletki dziennie a jak są gorsze dni to i 6. Tylko weź magneB6 a nie magneB6 forte bo ten drugi nie był testowany i jest jako sumplement a lepiej jednak brać w ciąży te testowane leki
Magda no mi sie tez tak wydaje ze cc sie rym razem niedoczekam ..., ze szybciej bedzie , u mnie zawsze jakos na odwrót jest ..., pierwsza ciaza miala byc w wannie ..., a skończyło sie na cc .., a teraz pewnie przed terminem cc młody bedzie chciał cisnąć na świat