Doli czy Ty znowu jesteś chora?!
Zdrowka!
Ja tez mam 164 i obecnie 70kg. Z córcia do 75 przytyłam i teraz zrobiłam sobie taka sama granice. Do tej pory 6kg przytyłam takze jest dobrze. Zmieszczę sie ;-)
Zła tylko jestem bo mi sie rozstępy robią, tzn moje stare (których juz nie było widac po porodzie) zaczęły wyłazić znowu, robią sie czerwone. Wyłażą Wam rozstępy? Smaruje Bi Oilem 3 ta y dziennie i masuje ale juz tracę nadzieje, ze to cos da..
Zdrowka!Ja tez mam 164 i obecnie 70kg. Z córcia do 75 przytyłam i teraz zrobiłam sobie taka sama granice. Do tej pory 6kg przytyłam takze jest dobrze. Zmieszczę sie ;-)
Zła tylko jestem bo mi sie rozstępy robią, tzn moje stare (których juz nie było widac po porodzie) zaczęły wyłazić znowu, robią sie czerwone. Wyłażą Wam rozstępy? Smaruje Bi Oilem 3 ta y dziennie i masuje ale juz tracę nadzieje, ze to cos da..
teraz nawet nie myślę o tym co mnie czeka. Nic nie planuje. Mam mieć cc, ale czy doczekam to się okaże. Może mały zrobi niespodziankę mamie i się obróci z powrotem główka w dół i sam wyjdzie