reklama

Kwietniowki 2015

Doli czy Ty znowu jesteś chora?! :szok: Zdrowka!

Ja tez mam 164 i obecnie 70kg. Z córcia do 75 przytyłam i teraz zrobiłam sobie taka sama granice. Do tej pory 6kg przytyłam takze jest dobrze. Zmieszczę sie ;-)

Zła tylko jestem bo mi sie rozstępy robią, tzn moje stare (których juz nie było widac po porodzie) zaczęły wyłazić znowu, robią sie czerwone. Wyłażą Wam rozstępy? Smaruje Bi Oilem 3 ta y dziennie i masuje ale juz tracę nadzieje, ze to cos da..

reklama
Pat a duzo tego mialas ? bo mi wypadl czop tuz przed 1 porodem i tego bylo naprawde duzo i podbarwione krwia (tak na oko to wielkosci jajka bylo )
ale tez czop moze stopniowo wypadac i nic to nie znaczy

Dzięki Pat. ;) jutro kupie i będę brać, bo ten skurcz mnie przrazil:banghead:

Karina no niestety nie zawsze jest tak jak planujemy. Ja pierwszy poród miałam zaplanowany - rodzenia naturalnie, będzie boleć, ale dam rade i będzie ok. Wszystko się posypało i zakończyło się cc i tym, że dojechałem na stole bo mnie na żywca kroili. Na szczęście znieczulenie zaczęło działać i potem było już ok.:eek: teraz nawet nie myślę o tym co mnie czeka. Nic nie planuje. Mam mieć cc, ale czy doczekam to się okaże. Może mały zrobi niespodziankę mamie i się obróci z powrotem główka w dół i sam wyjdzie :D dobrze, że za marzenia nie karają :p;)

Magda ja biorę wit ogólne i oprócz tego jeszcze 3 tab magnezu (magnella ) bo jak brałam mniej w grudniu to mi wyszedł w wynikach niedobór także spokojnie magnez Ci nie zaszkodzi a skoro nasz skurcze łydek to ewidentnie Ci magnezu brakuje

Babydust na początku poczulam ze cos ze mnie wypada na kibelku ale nie zwróciłam uwagi na to, dopiero na papier wypadło znowu i było tego trochę ale możliwe ze to część...z tego co czytalam to czop jest podbarwiony krwią jak zaczyna się rozierac. U mnie był taki dziwny kolor..

Natasza dzięki. Kurcze do tej pory było ok, ale w nocy dostałam solidną porcję bólu, a jak męża szturchalam, żeby go obudzić, to pewnie pomyślał, że go szturchalam bo chrapie i jak zwykle odwrócił się w druga stronę :D:eek: a krzyczeć nie chciałam bo bym młodego w drugim pokoju obudziła:D

Magda teraz nasze dzieciaczki intensywnie rosną i dużo nam wszystkiego zabierają a jak ma się małe zapasy w organizmie to zaczną brakować :) weź więcej magnezu i zobaczysz że będzie dobrze :)
Swoją droga wyszkolonego masz męża :)) ha ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry