reklama

Kwietniowki 2015

Ale jestescie wysokie dziewczyny! Jak bylam w podstawówce i trenowalam kosza to marzylam, by tyle miec :-) niestety zatrzymalo sie na 165 i kariery nie zrobilam :-)
Kuklaki daj troche tej pogody! Na 22 st to musimy poczekać co najmniej do maja pewnie :-(
Myla, super ze w domu, ucaluj Cypka, mam nadzieję ze dobrze sie czuje

reklama
Kuklaki a u mnie -10 i to w słońcu :-D

Marela tylko się cieszyć że zajęcia nie masz. Wkrótce aż za dużo będziesz miała ;)
A w których okolicach na roztoczu jesteś? Ja z roztocza pochodzę, choć nie mieszkam już 19 lat ale moi rodzice ciągle tam mieszkają i bywam od czasu do czasu :)

Vesunna ja w szkole średniej trenowałam siatkówkę ale też usłyszałam że do kariery to troszkę centymetrów mi jeszcze brakuje (i pewnie umiejętności - ale tego już mi nikt wprost nie powiedział hehe :-D) No cóż siatkarką nie jestem ale lubię pograć rekreacyjnie, zwłaszcza na plaży :)

Ale mi dziewczyny smaka na lody zrobiłyśie:D jak pojadę do rodziców na kawę to w drodze powrotnej do sklepu po lody... mniammmm!
A my z meżulkiem układamy puzzle. Ostatnio zamek z 555 szt, a dziś piękny górski krajobraz 1500szt. puzzli :eek:;)

Marela ja bliżej Tomaszowa Lubelskiego :) Ale tylko do 14-15 roku życia. Później Lublin przez 9 lat i Gdynia/Gdańsk przez 8 no a teraz już ponad rok na dalekiej północy :)

Oj to szybciutko wyfrunelas z domu;) szkola srednia tez w lbl?chyba skusilas sie na jakies niezle LO;) Ładny kawalek od domu w tak młodym wieku;) . A to juz nie tak daleko stad w okolice Tomaszowa .

Margo nie szalej tak,. Mam nadzieję, że mopem myjesz podłogę a nie na kolanach hehe :D

Myla dobrze że wróciłaś, współczuję wypadku syna kurde co za pech :/ dobrze, że nic więcej się nie stało.

Kuklaki jeszcze pol czeko zjadłam.... Masakra z tym he he

Kuklaki no dzisiaj wyjątkowo fajny sen :D

Magda ostatnio tez miałam fazę na puzzle ale nie miałam cierpliwości :D za to siostra ze szwagrem ułożyli i skleili puzzle dla małego i będzie miał chłopak :)

Mi tez dziewczyny zrobiły smaka na słodkie i ide zaraz smażyć oponki :D

reklama
LO i studia w Lbl. Specjalizacja i praca w Gdańsku.
Marela moi rodzice oboje nauczyciele więc szybko mnie z domu do dobrej szkoły wykopali (skończyłam I Lo w Lublinie). Wyjścia nie miałam ale tez jakoś z tego powodu nie płakałam. A z perspektywy czasu widzę, że dobrze na tym wyszłam :)

Doli mam mopa ale zostawiłam mycie dla M. Nie dałam rady. Odkurzanie 150 m2 mnie wykończyło :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry