reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej dziewczyny :-) tez mam dzis leniwca. Moze pozniej sie za cos wezme.
W nocy spie w miarę normalne ale ciezko mi zasnac. Budze sie ze 2 razy na siku, ale to i bez ciazy tak mam :-)
Ladnie pada snieg :-) zjem śniadanie i poczytam ksiazke.
Joanna -hej!
Ps.przeziębienie udalo sie szybko zaleczyc :-)

Pat z tymi snami to miałam tak samo jak przygotowywałam się do egzaminów - szczególnie po kryminalistyce. A najgorzej to było jak miałam praktyki w różnych przedziwnych miejscach np. w Areszcie śledczym - wtedy to "cuda" mi się śniły heh :-D U Ciebie to podwójnie - studia + ciąża. Ale nie martw się - to przejściowe :rofl2:

Szaj to Ty do maluczkich nie należysz ;) Ja troszkę niższa - 178.

Vesunna dobrze że już lepiej się czujesz.

Babydust no to ciocia synka Ci załatwiła. Zdrówka dla małego.

A ja właśnie skończyłam odkurzać. Jeszcze podłogi muszę pomyć. Ale na razie obowiązkowa przerwa bo moje małe zaprotestowało i powiedziało - "matka połóż ty się wreszcie a nie wygibasy z odkurzaczem wyprawiasz" :-D Także dostałam porządnego kopa i odpoczywam. Jak nie zdążę do wieczora - M podłogi pomyje.

Ja tez z tych wyższych bo mam tak jak Margo 178 :p
No te sny mnie wykanczaja...:D fakt że ja lubie tez oglądać wszelkie programy o morderstwach itp ale w moich snach ciągle kodeksy :D a te sny na tyle realistyczne że budze się przerażona i siusiu boje się iść xd

Dzisiaj w nocy wyjątkowo zamiast morderstw snila mi się Myla...:D z noworodkiem w różowych ciuszkach i mega czarna czupryna :D

Magda przynajmniej niebotyczne obcasy nosić możesz bez obawy że ludzie będą się na Ciebie dziwnie patrzeć :-D Mojemu M nie przeszkadza że w obcasach jestem wyższa od niego i mi w sumie też nie no ale ludzie patrzą z politowaniem hehe (mam jedne buty w których mam 190 cm heh :szok: )

ooo wreszcie żyrafy jak ja ;D [póki co ja jestem największa w okolicy ;D w rodzinie też same 1.60... a ja z moim 175 wyglądam wielko.
na weselu brata tańczyłam w 8 cm szpilkach no cóż :P
a w autobusie nie wącham bąków :P heheheheheheehehheeheh :P :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry