reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki wlasnie nie bardzo, tzn spokój miałam ale jakos polozna sie nie kwapiła do mnie a jak przychodziła to mowila, ze urodzę następnego dnia. W koncu jak sie juz wkurwilam porządnie to przyszła i panika, ze juz dziecko wychodzi i na szybko ubrania ze mnie zdzierają i mnie w koszule przebierała i biegłam na sale na bosaka z gołym tyłkiem i szybko szybko, podkłady, rękawiczki, te wszystkie akcesoria wyciągała i dzwoniła po lekarkę..Takze uwagę na mnie skupiał tylko maz. Tym razem bedzie inaczej :angry: Moj maz sie śmieje, ze spluwę weźmie do szpitala :-D

Zazdroszcze Wam wizyt! :tak:

Joanna ja mam pol domu z kijiji hehe. Jestem uzależniona!

Ostatnia edycja:
reklama
Lei ja to wnioskuje z tych wszystkich opowiesci ze te polozne to najmadrzejsze, wiedza wszystko, wyluzowane, nie spiesza sie bo jest czas a pozniej panika i wszystko w biegu robia:no: a jak cos nie tak to nie ich wina.

Helloooo kupiłam pieluszki na allegro.... No i chustę elastyczna. I leze bo po wczoraj tak mnie mloda w spojenie uciska ze chodzę jak 80 letnia starowinka.

Poza tym eksperyment z pączkami udany :) pieczone mogę jeść wiec plakac za tydzień w czwartek nie bede

Dzień dobry :)

Spać nie mogłam a próbowałam. Zrezygnowałam i wstałam. Zaraz śniadanko i relaksik.

Doli ja w tej ciąży mam zero leków (za wyjątkiem tych na tarczycę ale na nie jestem skazana do końca życia nie ważne czy w ciąży czy nie)
Na początku byłam przerażona że nie biorę żadnych pigułek (w pierwszej brałam około 10 tabletek dziennie) ale jak do tej pory wszystko ok więc już się tak nie panikuję :)

Aylin daj tych pączków ;D ja miałam piec / smazyć ale niestety nie w tym roku...

Margo ja w 1 ciąży zero, a teraz doszłam do ok 10 różnych:eek::eek: a od dziś tylko magnez, witaminki, żelazo i żurawina..dziwnie tak... już oczywiście brzuch boli... tyylko nie wiem czy nie w głowie:cool:

reklama
Doli wpadaj :) ja upieklam ale w tlusty czwartek pewnie na smażonego się skusze. Tym bardziej ze tradycyjnie juz u koleżanki na produkcje umówione jestesmy. Chwalą,ze nie pije bo te tłuste czwartki u niej zawsze dif mega kacem kończy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry