reklama

Kwietniowki 2015

Mi brzuch twardnieje gdy za dlugo sprzatam, a i tak staram sie nie przeciazac. Mam nadzieje ze to normalne...
Sorry za brak polskich znakow ale nie mieszkam w Pl i niestety nie mam ich na klawiaturze

Tutaj w Niemczech sa takie strony z uzywanymi rzeczami dla dzieci i zauwazylam ze czesto ceny wozkow sa duzo tansze niz w Pl

reklama
JOanna witaj :)

ja nie do konca wierze w te zapewnienia ginow ze dziecko urodzi sie duzo wczesniej :P juz slyszalam wiele zapewnien a dzidziol rodzil sie po terminie z OM :) w tym moje drugie :) takze ja tym razem nastawiam sie ze urodze w terminie albo po :)

Doli tez tak mam ze jak mi sie siku chce to brzuch bardziej twardnieje :(

ja na szczescie w nocy nie mam problemu ze wstawaniem na siku :) poprzednio zaczelam wstawac raz w nocy tuz przed terminem porodu :) spie naprawde bez problemu i tez lepiej mi na prawym niz na lewym boku :)
pojechalam dzisiaj kupic proszek do prania zeby w przyszlym tyg zaczac sie ogarniac i .......... zapomnialam kupic :-D mamnezja normalnie

Joanna witaj

Babydust dobre, ja tez tak niekiedy mam, ide po cos, kupie inne rzeczy a po to co poszlam to nie:rolleyes2:

Doli a ty lezysz dalej, czy mozesz juz wstawac?

Joanna witaj;) ja wlasnie na ebayu szukam niemieckim bo sa duzo ladniejsze niz u nas. No ale moje zarobki a tamte to troche co innego ;) no i w wiekszosci odbior osobisty ale mam sis tam takze szwagier cos wykombinuje;) wiem dokladnie co chce tylko trafic .
Neta nie byla za krotka bo ja chyba kupilam 3xl ;) tylko do porodu i odrazu M zabral do domu a ja wskoczylam w normalna ;). Ale ona gdzies do kolan byla.
Doli no nie tak niedawno rodzilam. To juz 5 lat. Z pierwszym termin koniec marca tu poczatek kwietnia - bede robic wspolne imprezy ;)

A czy przy tej zgadze gromadza sie wam gazy w przelyku? Bo ja kilka lykow wody i odbija mi sie okropnie. Bekam po 10 sekund:/ Masakra. Co zjem to .... Bryyy czuje sie jak swinia:/

A jaki model chcesz Marela? Niemiecki ebay to rzeczywiscie cos takiego jak polskie allegro, jest i licytacja i kup teraz ale moim zdaniem ceny dosc wysokie. Jest tez takie cos jak Kijiji.de to jest jakby odnoga ebay tylko ze tam ogloszenia wstawia sie calkiem za darmo i bez licytacji. Duzo duzo taniej niz ebay bo ludzie szybko chca cos sprzedac. Jezeli masz w Niemczech siostre to zapytaj byc moze trafisz na swoj wymarzony wozek za niewielka cene (nawet przeliczajac na zlotowki,bo naprawde czesto po przeliczeniu jest duzo taniej)
W razie czego sluze pomoca :)

marela - weszlam na ta stronke o ktorej pisalam i w Hamburgu znalazlam Stokke v3 za 550euro czyli ok.2200zl (uzywany)
No ale te wozki rzeczywiscie sa drogie, nowy kosztuje 950euro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry