reklama

Kwietniowki 2015

Aylin ale bym pączka zjadła a tu nicccccccc.. w sklepach to co można kupić to do pączka niepodobne.. ech... chyba musze nauczyć się robić je sama...

Doli Ty się stresujesz że tabletek nie bierzesz no i stres gotowy a później z tego stresu boli Cię brzuch. To wszystko w głowie siedzi więc przestać analizować bo zwariujesz kobieto ;-)

reklama
Czesc kobietki;)
Ja juz mam dzień zaliczony.
Młody wstał dziś o 6.10 wiec śniadanie zjedzone, wyszykowany do przedszkola i o 7.20 mamusia wsadzila go na sanki i zawiozła na autobus i pojechał :D a mamuśka do dzieła. Pranie wstawione, zmywarka też, skończyłam prasować ostatnią turę ubranek dla młodego a teraz leżę przed tv i prosuje kręgosłup :D;) musze dziś jakiejś komody poszukać, bo nie mam gdzie ubranek Mikołaja włożyć... :D

U nas za oknem pięknie. Słoneczko świeci, leży śnieg i jest ok 4 stopni mrozu :D pogoda napawa optymizmem ;):D

Ja dopiero wstałam, ogarnelam się i zasuwam na wizytę zmaltretowac doktora, coby mi szyjkę na usg sprawdził :-P.

Wydawało mi się, że gin na usg wczoraj powiedział, że mała ma 31 cm ale teraz już nie wiem...Zapytam dziś jakie są normy :-) dziś czeka mnie ogarnięcie kuchni, bicie schabowych i może ogarnę swoją szafek końcu, takie preludium dla sortowania ciuchów małej :-D

Witam się i ja :) tez juz po śniadaniu :)

Doli nie wkrecaj już nic sobie :p ja o niczym złym nie myślę i czuje się wspaniale, brzuch mnie boli tylko jak młody za bardzo harcuje :p

Wy juz pierzecie...ja to pewnie się wezme po sesji...mieszkanie tez się prosi o mega sprzątanie...:D

Szaj może gin się pomylił bo teraz maluchy już maja ponad 40cm. Ja mam tylko rozmiar kości piszczelowej i sama ta kość ma ponad 6cm :p

Dziewczyny a ja myslę że lekarz podał Szaj wynik CRL- czyli od główki do pupki bo wtedy 31 by się zgadzało.
Mój gin mówi że na tym etapie to trudno zmierzyć bo bobas jest duży i nie da się go całkowicie objąć do pomiaru.
Dostałam taka książkę o ciąży od położnej i tam mam opisany każdy tydzień ze średnimi wymiarami dziecka. Tam są podane dwa rozmiary właśnie CRL i pełny. Tak więc ja myślę że Szaj nie krasnal a dzidzi jest w normie :)

Pat nie stresuj się ja też nic jeszcze nie rozbiłam. Chaty nie skończyłam ogarniać a jutro goście zjeżdżają. Mam dziś leniwca w sobie i nic mi się nie chce. Może później się zmobilizuje.

A my wczoraj zamówiliśmy fotelik z bazą i urządzenie do czyszczenia noska dla bobaska. Zostało łóżeczko ale to po wyjeździe gości. A pod koniec lutego zabieram się za segregowanie, pranie, układanie i sprawdzanie czego mi jeszcze brakuje. Także luuuuuuuuzzzz :-)

reklama
Paruje...i mam takie chore sny że się budze przerażona :D śnią mi się same morderstwa, włamania i we wszystkich snach przewalaja mi się kodeksy...:D
Na szczęście egzaminy właściwe juz skonczylam. Teraz za tydzień na pewno poprawka z karnego i nie wiem jak z konstytucyjnym bo kobieta się nie kwapi do sprawdzenia -_-
Oczywiście Pan od karnego nie odpisał więc nie wiem co źle miałam -_-
Mały wcale w nauce nie pomaga :p jak tylko przekrocze próg uczelni to nawala jak szalony, chyba w tatusia poszedł i nie będzie lubił nauki :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry