reklama

Kwietniowki 2015

Beyrunia, Margo no właśnie to 1 jest fajne ale bez szuflady, swoją drogą odstrasza mnie szuflada ze względu na kurz który chyba ciężko będzie usunąć z płyty, bo jak wciskać rękę między szczebelki...???? Ja mam w pokoju meble brązowe i biale a u dzieci tzw. Orzech.. Hmmmmm

Margo ceny masakra ale ja bym kupiła zwłaszcza że wymarzylas sobie je :)

Szaj wow kolejny kolosik :D to którym terminem idzie twój lekarz?? Mi w 1 ciąży w tym tyg i później termin skakal nawet o 2-3 tyg szybciej a i tak brane było z om

Lei współczuję takiej nocki, może zęby wylaza???

Ja zjadłam rosół a teraz chyba czeko tiramisu zjem, bo nie mam ogórków... o.O

reklama
Lei to widzę że to darcie to całkiem powszechne :-D Pocieszam się że jak tym razem będę się darła to nikt nawet mój M nie będzie rozumiał więc przynajmniej wstydu nie będzie he he :-D

edit:
Szaj gratuluję kolejnego klopsika. Aż się boję co u mojego maluszka i ile ten klocuś urósł przez ostatni miesiąc (to będzie 32+4 tydz)
Doli łóżeczko kupię bo już teraz żadne inne nie będzie mi się podobało :)

Ostatnia edycja:
Doli, dowiem się jutro, bo jutro mam wizytę rutynową u swojego ginekologa - dziś byłam tylko na USG :). Jestem jednak pewna, że będzie szedł TP wyznaczonym na pierwszym USG tj 15 kwietnia, bo podobno jest on najdokładniejszy. Co będzie, to będzie :).

A ta szuflada z drugiego łózeczka nie jest wysuwana? Zawsze wtedy można ją wyczyścić ;).

Kuklaki, dzięki :)

Melduję się po usg :). Mała dalej jest małą, mierzy 31 cm i waży 1730g :D. Termin przesunął się na 5 kwietnia - wedle USG dziś mam 31t3d. Co więcej, młoda nadgoniła tydzień obsuwy z początku ciąży i teraz termin z OM zgadza się z terminem z USG :D.

Szaj Twoja córcia to kruszynka w porównaniu z moim pulpecikiem :-D 200g różnicy a tylko 3 dni ciążowe jestem szybciej :D

Mi dzisiaj przyszła ostatnia paczka :) Musze jeszcze kupić wanienkę, materacyk do łóżeczka i jakieś kosmetyki i mam wszystko :D
Komoda dzisiaj została złożona, łóżeczko jeszcze czeka. Trzeba będzie jeszcze poprać ubranka (w trakcie jestem), pokrowiec z fotelika i pewnie wózek trzeba będzie wyczyścić bo troszkę na strychu poleżał. A i torby trzeba będzie spakować bo wszystko już mam ale porozrzucane :D
Kwietniu przybywaj :D

Ale te dzieciaczki już duże :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry