reklama

Kwietniowki 2015

Pat2504 ja mam wariata na tle kubusia puchatka i znalazłam komplet z NUK butelka smoczek i zapinka całe 40 zł:-D oraz inne zakupy na dużą kwotę.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Doli takich scen nie rob wiecej, napisz chociaz ze nie masz ochoty pisac zebysmy sie nie martwily;-)
Dobrze ze z dzidzia wszystko ok a szczeguly na nastepnej wizycie sie dowiesz, mi tez gin nigdy nie mowi wymiarow ani wagi tylko ze jest ok. Fajna koszulka i ciuszki:happy2:

Babydust ale paka, trafilas fajna okazje:tak:
A ty to chcialas dziecko w takim samym stroju jak ono przywitac? :-D

Szaj
kciuki za wizyte jutrzejsza &&&&&&&

Margo
ja tak jak ty nie szaleje z zakupami, tez mam dostac a tu sie placi jak za zboze za wszystko.
Liste pytan sobie zrob, ja jak ide to mam sie popytac byle co a potem polowe zapomne, wiec lista to dobry pomysl:tak:

Karina
mi przewaznie sie spi dobrze zadko mam bezsenne, chyba ze mi dziecko na pechezu siedzi i sikam co chwile albo mam wizyte na drugi dzien to z przejecia nie spie. No i zgage jak mam to ciezko, ale jak juz zasne to spie do poludnia tyle ze ide spac 4, 3.30

Nic mi sie nie chce a musze kurze powycierac bo patrze na polke pod tv a tam szaro zamiast czarno. Czekam dalej na kuriera z paczka od mamy i sie denerwuje bo jeszcze nie przyszedl.

Doli jak dla mnie to pierwsze i ostatnie ale ja to lubię jasne meble :)

Kuklaki tu ceny też straszą dlatego staram się nie szaleć za bardzo tym bardziej że jeszcze trochę niezbędnych sprzętów do kupienia - między innymi łóżeczko.. Uparłam się na to Seng, Julia, Treppy, Hvit - Senger - Sove - Barneutstyr (już kiedyś link wstawiałam) a to w przeliczeniu na złotówki jakieś 1200 zł :baffled: Więc pewnie jak u Doli suchy chleb albo zęby w parapet i korek w tyłek :-D

Dzięki Beyrunia.. tylko że nawet jak kupię na allegro to wysyłka z Polski z opłatą celną wyniesie tyle co kupienie tutaj (niestety NO nie jest w UE więc nie ma tych wszystkich ułatwień) więc jakoś przełknę ten wydatek :baffled: Poza tym oszczędzałam od jakiegoś czasu więc jakoś dam radę :)

Ja dzis spałam 3,5h dosłownie. Młoda sie darla co chwile a potem juz nie mogłam spać bo sie brzuszkowa wypychala, kopała, miała czkawkę i ogolnie wściekliznę..

Ja tez sie darlam jak szalona, na szczęście nikt nie rozumiał i raczej nie słyszał z wyjątkiem mojego biednego meza, położnej i lekarki :-D Przede mną urodziła dziewczyna (zajęła mi wannę do rodzenia!!) a tak to reszta oddziału była w oddali i nikt w święto zmarłych o 1 w nocy nie rodził hahahaha ;-)

reklama
Melduję się po usg :). Mała dalej jest małą, mierzy 31 cm i waży 1730g :D. Termin przesunął się na 5 kwietnia - wedle USG dziś mam 31t3d. Co więcej, młoda nadgoniła tydzień obsuwy z początku ciąży i teraz termin z OM zgadza się z terminem z USG :D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry