Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anemonne dzięki za linki! Uwielbiam czytać o naturalnych produktach/kosmetykach/detergentach
Malutka spi, zrobilam sobie ciepła kąpiel na relaksik, od razu lepiej. Swędzi Was moze skóra? Bo mi die strasznie sucha zrobiła i co rusz swędzi. Juz nawet płyny do kapieli nie daje tylko olej kokosowy...
Dostałam dzis sok z pokrzywy...po łyczku myslalam, ze zwymiotuje...w poprzedniej ciazy wyleczył mi anemię ale miałam taki smaczny z miodem i żurawina a teraz zamówiłam jakis bez cukru matko jaki syf...no ale jak ma pomoc to bede pila grzecznie..
Rety zostawić Was na trochę i takie atrakcję...
Jak tam? Pat? Myla? Olusia?
Ja dzisiaj byłam na pobraniu. Dawno tam aż takiej kolejki nie było. Chyba z 15 osób przede mną a przyszłam przed 8. Na dodatek same wielce "schorowane" baby które ani myślą przepuścić. Każdy tylko wzrok odwraca. Paranoja jakaś.
Później z młodym u dermatologa... Kolejna maść na ślepo... nadal zero jakichkolwiek badań. Ech już się męczymy 2,5 roku ze zmianami skórnymi. Dobrze, że go to chociaż nie swędzi.
A teraz idę na drzemkę. Chłopaki pojechali na kręgle i mam chatę wolną
Doli, tak, chyba dyżurny antybiotyk w ciąży ale i tak mam wyrzuty sumienia, że go biorę z kolei jak kaszlę, to brzuch cały czas twardy... Nie widziałam nadziei bez antybiotyku, a próbowałam i wodę utlenioną, czosnek, miód, *spam*, sebidin, strepsils i wit. C 1000j., było coraz gorzej i temperatura rosła, więc zaczęłam brać ten antybiotyk...
milia duomox i ja brałam, nie szkodzi więc się nie martw a gorzej kaszleć itp bo i brzuch jak sama piszesz i może się zmienić w coś gorszego.. mi na 3 albo 4 dzień pomogł dopiero.. :/
Wrocilam i padlam na pysk,przespalam pol dnia. Ona wie no ale to pani z cyklu można urodzidzic w trakcie zbiorów na polu.
Pat kurrrde będzie dobrze! Ile mały wazy???ile wyszło wód???
Moja mała w 30 tyg 1300 ważyła wiec chyba niewiele.
Na wizycie nic ciekawego, w zasadzie to poszlam bo kończyło się zwolnienie. Kazała clotrimazol globulki brać bo przez ten pessar to tyle wydzieliny ze szok bo organizm się broni. W szpitalu tez mówili żeby się nie strachac ze to wody mi odchodzą. W zasadzie kazała odpoczywać i przyjść za 2 tyg. Przytylam cale 400g. W dwa tyg a od miesiąca 1400 według jej wagi ,według mnie 500g. A ogonie juz prawie 13 kg (12.800)