reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli, tą największą - 1 g, 2x dziennie ( a Ty?). syrop z cebuli piłam, ale nie pomagał, a tak mi już jego smród przeszkadzał, że nie zrobiłam więcej. No i teraz do apteki się nie wybieramy, bo staramy się nie wychodzić z domu, jutro albo w niedzielę dopiero chyba mąż bedzie musiał po coś wyskoczyć, to zobaczymy.

Myla, czyli unormowało się, możesz byc spokojniejsza :)

Pat, jak u Ciebie?

No leżec mam dalej. Powiem szczere ze dziś trochę poogarnialam w domu ale przez to leczenie to moja miednica jest do wyrabania! A malo tego wychodząc od lekarza wygrzalam się na lodzie!!!! Cale szczesciena kolano ale było goraco

SMS od Grubasa:
Hej. Na ktg wyszły male skurcze ale nic złego. Mały miał zły przepływy, przyduszal się przez to ze malo wód było. Muszę dużo pić żeby ciągle uzupełniać wody. Ale przepływy juz się polepszyły więc jedziemy do domu tylko mam zwolnić tempo...a mały brzuszek ma malutki i dwa tyg za mały ale mamy go co tydzień-dwa kontrolować

Doli, no maksymalnej nie miałaś, ale dla dorosłych jest od 750mg do 3 g, więc blizej górnej granicy niż dolnej ;)

Pat, a jaką masz ilość wód? Dobrze, że będą częste kontrole i że tak dobrze czujesz ruchy, bo jesli poczujesz trochę słabiej będziesz mogła od razu reagować i pojechać na IP. Podobno własnie nawodnienie organizmu matki jest ważne, więc pij i odpoczywaj, będzie ok.
A co z czopem i z infekcjami?

Myla, dzięki za info :)

reklama
Miała 1.5 potem 5 AFI . czyli dolna granica z tego co się orientuje.
Poza tym pisała ze chcieli wzywać psychiatrę jak powiedziała ze jest w ciąży i ze powiedzieli jak można chodzic z takimi obtluszczonymi bokami, zakwalifikowli ja do odsysania tluszczu ale to ona opowie jak wróci ;) :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry