reklama

Kwietniowki 2015

Myla Hahahaha no ja się dziwię że nie dali jej rozpiski co ma jeść, bo z jej nadwagą...... :p hehe

Niech nasz grubcio zeżre z 10 pączków i popije 3 litrami wysokoslodzonego soku to tak z troski :D

reklama
Nie no do końca ciąży na kleikach i w weekendy kisiel bez cukru ponoć. Niewiem czy co weekend będzie mogła ten kisiel, nie sprecyzowala ale przy jej nadwadze mysle ze raz na 2 tyg. Przyjedzie to opowie. No i ma spać sama bo ponoć u jej Meza zauważyli odlezyny przez ten ciągły nacisk jej boków na niego

Myla dobrzez ze wszystko ok ale tez nie odpuszczaj sobie i podaruj sobie to sprzatanie :/

i na Pat czekam bo nie kumam o co chodzi z tymi boczkami :-D ale ciesze sie ze ja wypuscili do domu

mnie cos gardlo zaczelo bolec i standardowo zrobilam sobie herbate z cytryna i ............ teraz umieram boszzz jaka zgaga mnie meczy :( :( :(

Haha biedny grubcio ;)
A dziewczyny jak to jest w ciazy z nebulizacja np. Mucosolwanem albo choc sama sola ? Jakby mozna bylo to moze tym sie ratujcie.

Myla no nie zdazylo mi wyswietlic i pytalam, mi to wogole strony nie odswieza a wam?
Nie szalej tak od razu ze sprzataniem jak nie chcesz do sanatorium wracac:wściekła/y: A na co sie wywrocilas? Mam nadzieje ze nie na brzuch.

Biedny grubcio, przemeczyl ja nadmiar wiedzy

Myla Wam tak ładnie opisała że chyba juz nie muszę mówić :)
Ogólnie fakt że mówili że widać od razu po brzuchu że jest za mały i ciągle twardy bo głównie czuć w nim malego. Ale dopóki przepływy dobre to powiedzieli że nie ma mnie co trzymać w szpitalu tylko muszę jeździć i kontrolować przepływy i kontrolować ruchy małego bo jak tylko oslabna to na IP.
M juz zapowiedział że kończy z moim sprzątaniem i gotowaniem i będzie we mnie wciskal wodę ;) i waga małego na trzech USG się potwierdziła i waży malo ale skoro miał słabe przepływy to nie miał z czego nabrać wagi...
Juz mógłby być kwiecień bo juz dziękuje za cały stres...teraz będę go szturchac jak zaśnie żeby zobaczyć czy wszystko jest ok...-_-

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry