reklama

Kwietniowki 2015

reklama
M mi żurek robi :> na deser zjem oponki :)

Nom babydust jak juz wiem ze będziemy go kontrolować to mi lepiej :) cjuba bym szału dostała jakby cos mu się stało...-_-

Myla no wtedy byłam w 26 i 5 dniu czyli teoretycznie to 27 tydz... ciekawa jestem ile wyjdzie teraz, czuje że urósł, bo jak przywali to dramat :eek:

a u mnie na kolacje hotdogi yeah :-D:-D:-D czekam aż młody wykąpie się i sama idę myju myju, gardło mnie znowu drapie chyba muszę zjeśc czosnek a tak nie chce.. .:(:(:(:(:(

No fakt że w tym miesiącu przytylam 0,5kg więc chyba malo i to powinno dac mi do myślenia...-_-
Doli wierze że z Twoja dietę bym i ja i mały stali się mocno proporcjonalni :p

Milia no w sumie jakbysmy się zgadaly to być mogła mi trochę oddać i byśmy wyszły na równo !:)

Ten kwiecień to jakiś wyjątkowo pechowy w tym roku chyba... Ale juz bliżej jak dalej :)

Pat to samo mialam zaproponowac, Milia ma za duzo to odda tobie bo masz za malo:tak:
Obserwuj teraz malego i pij duzo, bedzie dobrze:tak:

Babydust a ty glowny watek przegapilas:szok:

Pat wszystko będzie dobrze pojedź trochę boś zachudzona :) i dużo pij! Dobrze że będziesz mieć większą kontrolę będziesz spokojniejsza :)
A wagę ma normalną :) mój mały największą ma głowę a nogi trochę w tyle co do reszty ...
Myla uważaj na siebie i nie forsuj się !! Kiedy przeprowadzka ? Pewnie już nie długo zaczniesz się pakować :)
Ja właśnie skończyłam prasować nasze rzeczy teraz tylko małego będę dzielić na tury ale już mnie to przeraża :))
Olusia jak po wizycie ?? Jak zwykle milczysz ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry