reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla dobrze, że po wizycie jest ok i oby już tak zostało. Nie szalej, leż, a zanim się obejrzymy będzie marzec-kwiecień i przywitanie maluszków.

Pat ja w 2 aplikacjach ciążowych mam 30 tydz. i że w tym tyg. dziecko waży ok. 1300-1350g więc nie wiem jak z tą wagą jest, skoro dziewczyny maja dzieciaczki po 1700g, ale myślę, że jest ok ogólnie. Dobrze, że nie jest najgorzej i, że teraz będziecie pod kontrolą.

Hejcia... no ja po wizycie pojechalam do sklepu, pokupowalam rzeczy oraz lozeczko sobie zamowilam.... myslimy jeszcze nad wozkiem, mam dylemat...potem poszlismy na obiad i nie dawno wrocilam do domu... padnieta jestem i spiaca...

Ale do rzeczy: maluszki maja sie dobrze, malutka ma 1530 a malutki 1450 wiec mysle ze dobra waga, chociaz wiem ze wy macie wieksze malenstwa...chociaz wydaje mi sie ze dziewczynka troszke za duza jest...w poniedzialek mam echo serduszek wiec zobaczymy jeszcze raz ile malutka ma...ostatnio i ja i maluszki przybraly dobrze na wadze...dziewczynka jest glowa w dol a malutki glowa ku gorze.. przeplywy dobre, ilosc wod w normie, chociaz u maluszka jest ciut mniej i troszke mnie to martwi...musze to kontrolowac...szyjka ma natomiast 28mm wiec ciut sie wydluzyla... ufff...

Pat ciesze sie ze jestes spokojniejsza... dobrze ze pojechalas do szpitala... bedzie dobrze!!:tak:pij wiecej i bedzie dobrze

natasza86 a nie za duze mam te dzieciaczki hmm?... kolezanka na innym forum pisala ze jej maluszki maja prawie po 1600 a jest o 2 dni mlodsza ciaza ode mnie...:tak:u mnie zawsze dominowala dziewczynka tzn byla zawsze wieksza od malego...od samego poczatku...

Lei myslalam nad wozkiem zoom oraz DUO... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia na tym etapie ciąży każde dziecko rośnie w swoim indywidualnym tempie i znaczenie ma również tryb życia matki jak trzeba leżeć i mało się ruszać to maluchy więcej przybierają :)
Tak jak mówisz mała od początku była troszkę większą i tak pewnie będzie do porodu albo i później :) taka ich uroda niczym się nie przejmuj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry