reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla a co z Twoim byłym ? Nie moze on z dziećmi pojechać?

Szaj mam nadzieje ze przejdzie i szybko sie lepiej poczujesz :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️!!!

Witajcie dziewczyny;)
Wczoraj nie miałam czasu żeby coś tu napisać... tylko Was troszkę podczytalam.

Olusia najważniejsze, że z dziećmi wszystko jest w porządku, a waga to rzecz względna każdego bąbla. Mój mały w 31tc5d wazyl coś koło 1978g (dokładnie nie pamiętam). Moja gin powiedziała, że jest większy niż powinien na ten dzień ale mam się nie denerwować, bo aparat usg tylko szacuje wagę, wiec może był długi i drobny. Pierwszy w tym samym czasie ciąży miał dobre 100g mniej, ale wtedy chodziłam do innego lekarza i miał inny sprzęt. Młody urodził się z wagą 3170g, a szacunkowo miał mieć dobre 3,5kg.:D ciekawe czy teraz tez tak będzie. :what:

Myla nie denerwuj się. Może w poniedziałek pojedziecie po stroje razem na spokojnie. Albo zobacz na allegro, może ktoś z Twojej miejscowości ma wystawiony kostium i tylko trzeba będzie podjechać i odebrać ;)

A ja od wczoraj szykuje imprezę urodzinową dla męża. Zrobiłam devilaje i mielone z serem w środku, sałatkę warzywną i gyros, koreczki, upieklam ciasto, a torta miałam zamówionego. Szkoda tylko że różowe róże wystawili bo to dla 32letniego faceta, ale co tam...

Na tort już mi ślinka cieknie :D

Załączniki

• 1423307602552.jpg
    1423307602552.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 72
magdalenaanna29 uspokoilam sie juz... oby tak dalej... wazne ze zdrowe :tak:

Myla moj tez mnie dzis wkurzyl i podniosl cisnienie, do tej pory sie nie odzywam do niego...:baffled:

p.s dzis kolezanki wpadna do mnie na kawe i ciacho :tak:

Szaj odpoczywaj... obijaj sie... he he :tak:mnie to dobrze wychodzi....

Karina a ty placzesz ze bedziesz pracowac 4 dni? cos ty... zwolnij troszke... ostatnie tygodnie mamy....;-)

Magda allegro ptzejrzanr olx tez. Arek stwierdził ze JK wróci to cos wymysli i ze nie musi być kupny czy wypożyczony,troje inwencji twórczej???
Ale bym sobie takiego Torta zezarla !!!!

Ja zrobilam czystkę dzieciom w szafie. Poprzynosily mi wszystkie ciuchy i sobie skladalam. Cały wór 120litrow im wywalilam. Wystawiam na fb profilu mojej miejscowosci i oddaje za słodycze dla dzieci, przynajmniej będą cos z tego miały a tak to i tak nie noszą.

A z tym wychodzeniem to serio nie da się leżeć,no nie da. Dostalam avizo z inpostu arek poszedł z moim dowodem osobistym ale dupa... nm ie mogą wydać bo to z sadu wiec i tak musialam pójść.

Myla, a mozena tym profilu fb swojej miejscowości zadaj pytanie czy ma ktos odsprzedać albo pozyczyc stroj karnawalowy? Moze akurat ktos cos :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry