reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie
Ja uziemiona w łóżku :'(, omal nie zemdlałam ciśnienie skacze mi jak głupie (cukier chyba też bo zjadam słodkie w ilościach hurtowych) oraz ból brzucha. We wtorek kontrola to się dowiem co i jak. Leżąc mogę Was nadrobić :-D

reklama
Obudziłam się dziś z takim bólem krzyża, że o mamo...
Teraz zaleglam na kanapie i zaczął mnie pobolewac brzuch jak na okres, trochę mam stresa. Zrobię sobie herbatę, zazyje nospe i będę lezakowac. Jak nie przejdzie, to pomyślę co dalej, w najgorszym wypadku przejadę się na IP ale mam nadzieję tego uniknąć :-)

Szaj jak tam? Lepiej ci?

A ja od wczoraj szykuje imprezę urodzinową dla męża. Zrobiłam devilaje i mielone z serem w środku, sałatkę warzywną i gyros, koreczki, upieklam ciasto, a torta miałam zamówionego. Szkoda tylko że różowe róże wystawili bo to dla 32letniego faceta, ale co tam...

Na tort już mi ślinka cieknie :D

No i mi tez teraz leci. Pociechy z meza.

Magda allegro ptzejrzanr olx tez. Arek stwierdził ze JK wróci to cos wymysli i ze nie musi być kupny czy wypożyczony,troje inwencji twórczej???
Ale bym sobie takiego Torta zezarla !!!!

Ja zrobilam czystkę dzieciom w szafie. Poprzynosily mi wszystkie ciuchy i sobie skladalam. Cały wór 120litrow im wywalilam. Wystawiam na fb profilu mojej miejscowosci i oddaje za słodycze dla dzieci, przynajmniej będą cos z tego miały a tak to i tak nie noszą.

A z tym wychodzeniem to serio nie da się leżeć,no nie da. Dostalam avizo z inpostu arek poszedł z moim dowodem osobistym ale dupa... nm ie mogą wydać bo to z sadu wiec i tak musialam pójść.

Myla sory ale ja mysle ze Arek ma racje, a w dodatku tyle rzeczy to wyzucenia mozesz cos z nich przerobic nie mowie o szalenstwach ale cos tam wymyslisz, piraci? zorro? a jak co to jeszcze w poniedzialek moze A cos kupi Nie stresuj sie na darmo:tak:

Kuklaki ja wiem ze ma racje tylko mnie wpienil z rana drzac na mnie pysk ze ja wymyslam ze strojami itd. A mógł od razu powiedzieć ze mam się nie martwić ze cos się wymysli itd. On tak ma ze najpierw ja przerycze pol dnia a potem zaczyna mówić tak jak mógł od początku

Kuklaki, niby przeszło po nospie na 2-3 godziny,ale później wstałam i heja :/. Nie są to chyba bóle niebezpieczne, brzuch mi się nie stawia, a boli po prawej stronie na wysokości chyba jajnika, takie kłucie....Zawsze coś musi się dziać, żeby nudno nie było :P.

hej byłam dziś na zakupach i nic nie kupiłam, zero w tych sklepach jest masakra a prawie 4 godz chodzenia :angry: ceny z kosmosu np. 2 smoki aventu za 33 zł no szok, kupuje wszystko przez neta to postanowione już..

Myla wyluzuj, moj syn ma bal w środe i kuźwa zażyczył se , że chce być rybą..wtf. temat morski no ale bez jaj, strój pirata poszukiwany i co ja zrobie no nic :/ trzbe akupić w jakimś markecie, oby coś było ..

Olusia jak dla mnie dzieciaczki są nawet większe niż mogłyby być, sa dwa i w sumie to prawie 3 kg juz razem ważą :-)

natasza moj mnie kopie na dole i po bokach na dole a jest glowa w dół hmm..akrobata..:-D

Szaj przeszło Ci ??? może brzuch rośnie?? mnie tak bolało a potem booom wyskoczyło pare cm..

magdalena pycha torcik mniam mniam :D a smakołyki pozostałe również :-)

beyrunia wypoczywaj!

Magdalena śliczny torcik :)

Olusia no płakałam :p , ale okazało sie wczoraj wieczorem ze przy 5 narazie zostanie ... :ups:

Myla fajny pomysł z ciuchami i słodyczami :) :tak:

Beyrunia mam nadzieje ze Tobie sie polepszy :)

Ja dzis smoczki i pieluchy kupiłam i specjalny płyn do zmywania i prania ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry