Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obudziłam się dziś z takim bólem krzyża, że o mamo...
Teraz zaleglam na kanapie i zaczął mnie pobolewac brzuch jak na okres, trochę mam stresa. Zrobię sobie herbatę, zazyje nospe i będę lezakowac. Jak nie przejdzie, to pomyślę co dalej, w najgorszym wypadku przejadę się na IP ale mam nadzieję tego uniknąć :-)
A ja od wczoraj szykuje imprezę urodzinową dla męża. Zrobiłam devilaje i mielone z serem w środku, sałatkę warzywną i gyros, koreczki, upieklam ciasto, a torta miałam zamówionego. Szkoda tylko że różowe róże wystawili bo to dla 32letniego faceta, ale co tam...
Na tort już mi ślinka cieknie![]()
Magda allegro ptzejrzanr olx tez. Arek stwierdził ze JK wróci to cos wymysli i ze nie musi być kupny czy wypożyczony,troje inwencji twórczej???
Ale bym sobie takiego Torta zezarla !!!!
Ja zrobilam czystkę dzieciom w szafie. Poprzynosily mi wszystkie ciuchy i sobie skladalam. Cały wór 120litrow im wywalilam. Wystawiam na fb profilu mojej miejscowosci i oddaje za słodycze dla dzieci, przynajmniej będą cos z tego miały a tak to i tak nie noszą.
A z tym wychodzeniem to serio nie da się leżeć,no nie da. Dostalam avizo z inpostu arek poszedł z moim dowodem osobistym ale dupa... nm ie mogą wydać bo to z sadu wiec i tak musialam pójść.

ceny z kosmosu np. 2 smoki aventu za 33 zł no szok, kupuje wszystko przez neta to postanowione już..