Kuklaki
Fanka BB :)
Cześć seniorki
Widzę kupa dolegliwości ciążowych na naszym forum ale co tu się dziwić jak juz za chwilę pierwszy maluchy będą z nami
Chciałam się pochwalić mój mały waży 2200 i leży jakoś dziwnie niby głową w dół ale tak po ukosie trochę. Ja juz na 100 .% wiem ze będę miała cc w 39 tygodniu od razu mi lżej przynajmniej wiem co mnie czeka.
Dziś wróciliśmy id rodziców i mam masę prania i w domu burdel masakra
dygotkaa gratki, nastepna ktora wie kiedy rodzi wow, godzina 0 sie zbliza
hej
bylam na tym usg-mały waży 1875 gr +/- 274 gr czyli można podciągnąć pod 2 kg ;D oby nie niżejtermin teraz z usg pokrywa się idealnie z om, no szok pierwszy raz tak heh..
do południa było super, sklepy, zakupy, suszi a potem zaku...rwista awantura z mężem, tzn on darł morde bo wiecie jak jest ma KATARprzeziębiony i co? i ja tylko leże a on zapiernicza czyt-nosi zakupy, no kuźwa straszne
nie odzywam się
robił już 2 razy podchody ale jak jest debilem to leku nie ma i nie umie się opanować wiec każde moje milczenie zaraz wywoływało u niego kolejne wiązanki
focha zarzuciłam jak stad do szczecina i ani myśle ustępować
robię pranie ciuszków, potem prasowanie i do zakupu tetry to mam spokój
kupiłam sobie tez nowe kosmetyki do makijażu :-)
a dla malucha smoczki (lovi-nigdy nie używałam więc w ciemno) i skarpetki
Myla łącze się w bolu katar jest gorszy niż wszystko, oddychac się nie da, ja już 2 tydzien nie wyrabiam..
Milia no, no, ładna waga!!!!
Mila gratki wizyty :-)
Lei wspołczuje..zdrówka!
Pat a dla mnie nie ma lepszej pozycji do spania niż prawy bokcała nocka tak i czuje, że żyje
dygotka gratuluje wizyty, ładna wagamasz termin już wyznaczony?
A mialo byc tak pieknie, dobrze ze chociaz polowe dnia milo spedzilas, moj tez mi potrafi zawsze zepsuc dobry dzien, ma talent. Zarzucaj dalej focha, moze rozumu nabierze.
Ja tez lubie na prawym boku spac

Natasza ja umieram. Mam mega katar lzawia mi oczy i nie mogę oddychać,poza tym wymiotowac mi się chce...masakra...chyba mam ebole![]()
Matko a ty gdzie sie zarazilas przeciez tylko lezysz? Oby ci przeszlo szybko.
Ja pospalam 3 godziny, no to po nocce

przeziębiony i co? i ja tylko leże a on zapiernicza czyt-nosi zakupy, no kuźwa straszne