• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja mojego mam od 1,5 h i juz mi cisnienie podniosl:/

Asia dobrze ze juz po i wszystko ok.

Ja mam 40 km do szpitala. Za pierwszym razem jechalismy nad ranem skurcze co ok 6 min.Nie spieszylam sie. Teraz niewiem jaka pora bylaby najlepsza bo i tak nie mam co z synem zrobic wiec bedzie jechal z nami bez wzgledu na pore dnia.Jak bedzie to dzien to i u mnie korki:/

babydust ja dostaje zasilek z ZUSu bo choruje dluzej niz 30 dni, wiec to juz w ogole w caly swiat...:no:

Bylam dzisiaj w pracy, okazalo sie ze, tak jak u natasza86 maja wniosek o macierzynski z dodatkowym i rodzicielskim w jednym, wiec od razu wzielam, i tylko dostarczyc po porodzie wypelniony musze, a reszta się zajmą oni..:tak:

Moja pani matka która zapowiedziała się na dziś we wtorek jeszcze nie dotarła, gdzie zawsze smsy o 7 z godz przyjścia i wizyta ok południa. Znowu będzie wymówka, no cóż. Ja o 17.30 wychodzę

reklama
Doliores do 14 dni po porodzie trzeba wypelniony odniesc do firmy :tak: ja wzielam wczesniej zeby po porodzie nie latac w ta i spowrotem, tak to tylko wypelnie i z zaswiadczeniem ze szpitala po porodzie odwioze, albo maz odwiezie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry