Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

za to o 3 w miseczkach. Mam staniki z pierwszej ciąży, ale one już ledwo ledwo. Nie chce na razie kupować bo to max 2 miesiące. Pod koniec pierwszej ciąży zgodnie z sugestią Pań ze szkoły rodzenia kupiłam do karmienia 2 staniki o kolejny rozmiar w miseczce większe i byłam w mega szoku bo cycki mi tak urosły, że biedny mąż musiał szybko do sklepu lecieć po staniki z miseczkami o kolejne 2 rozmiary większe!!! (ja po cc przez tydzień wyprostować się nie mogłam) Normalnie dwa berety!!!!! Trwało to 2 miesiące i musiałam kupić następne bo pierwsze za małe drugie za wielkie

. Poszedł powiedział o co chodzi i Pani wyjątkowo zgodziła się aby wziął 2 różne rozmiary i za godzinę zwrócił ten nieodpowiedni. Oczywiście wrócił do sklepu z tym mniejszym...