• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny jeszcze nie miałam czasu w pracy Was przeczytac, ale natknęłam się na to więc wklejam na szybko:
Przechwytywanie.JPG
Zielony Zagonek » Domowe sposoby na zapalenie uszu

Załączniki

• Przechwytywanie.JPG
    Przechwytywanie.JPG
    57,9 KB · Wyświetleń: 61
Doli, mi też niestety o rozmiar w obwodzie przybyło :szok: za to o 3 w miseczkach. Mam staniki z pierwszej ciąży, ale one już ledwo ledwo. Nie chce na razie kupować bo to max 2 miesiące. Pod koniec pierwszej ciąży zgodnie z sugestią Pań ze szkoły rodzenia kupiłam do karmienia 2 staniki o kolejny rozmiar w miseczce większe i byłam w mega szoku bo cycki mi tak urosły, że biedny mąż musiał szybko do sklepu lecieć po staniki z miseczkami o kolejne 2 rozmiary większe!!! (ja po cc przez tydzień wyprostować się nie mogłam) Normalnie dwa berety!!!!! Trwało to 2 miesiące i musiałam kupić następne bo pierwsze za małe drugie za wielkie:wściekła/y:
Mam nadzieję, że któreś będą z nich dobre bo tyle kasy wywalone "na chwilę"...

Jak Wam zazdroszczę energii... Pracujecie i biegacie jak nakręcone, a ja ciągle niewiele zrobię i zadyszki takiej dostaję bólu i twardnienia brzucha, że padam na łóżko i sapię.... A tu jeszcze tyle do końca:baffled:

Oltoma kto ma energie ten ma :))
Mamy tu parę pracocholiczek :P i mam na wysokich obrotach a reszta już spoległa w domowym zaciszu :)
Miałaś przeboje z tymi stanikami..mam nadzieje że mnie to ominie bo nie wyobrażam sobie M jak wybiera odpowiadający mi stanik :)

oltoma no to jakas masakra, szkoda, że nie ma staników które rosną jak trzeba z cyckiem a może są a ja ine znalazłam, tylko to co dobre teraz za mc małe a brac teraz za duże to też bezsensu bo jak to nosić :/
mi w 1 ciaży tak nie urosło!! więc jestem w szoku -_- eh.......

Natasza, co miałam zrobić? nie miałam w co bolących cycków wsadzić i szybko trzeba było działać! Za to mina mojego męża, gdy dowiedział się gdzie i po co ma jechać - bezcenna :-D. Poszedł powiedział o co chodzi i Pani wyjątkowo zgodziła się aby wziął 2 różne rozmiary i za godzinę zwrócił ten nieodpowiedni. Oczywiście wrócił do sklepu z tym mniejszym...

Natasza udzielałam się juz dzisiaj ;p jestem i leże. Na 19 jade na wizytę do ginki prywatnej i mam nadzieję że nie wpadnie jej do głowy żeby robić mi kolejne USG żeby sama sprawdziła ta szyjkę bo nie mam zamiaru płacić 250zl...a wiadomo jak to czasem jest z prywatnym ginem. Nawet nie mam ochoty na badanie bo mnie kluje w malej i o ;p
Niby mam leżeć ale w ten week mam zjazd na uczelni i muszę iść żeby pogadac z wykładowcami że mnie nie będzie o jutro 5h a w niedzielę 7h siedzenia -_-

Mi czyczoszki aż tak nie urosły co mnie cieszy. Tylko obwód wiekszy...
Doli niby są takie staniki ale czuje ze kosztują one dużo :p
Zresztą pamiętaj że po porodzie obwód Ci się zmniejszy więc tak z zakupami nie szalej bo później będą leżeć :p

reklama
mi w ciazy nie urosly piersi :( nad czym troche boleje ;)
staniki nosz te ktore kupilam wczesniej zanim schudlam troche
wogole to na okres ciazy kupilam sobie tylko 2 pary spodni ciazowych i ...... kazde z nich zalozylam tylko po 1 razie ;) a tak poginam non stop w swoich starych sukienkach ktore sie rozciagaja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry