• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat jak powiesz gince że Cię tam kuje to będzie pewnie chciała sprawdzić..to po co idziesz tam wogóle??
Kurde ten zjazd to masakra..tyle godzin zaciskaj tam mocno nogi :)
Babydust ja nie kupiłam żadnych ciążowych spodni...ale już powoli kończy mi się garderoba odpowiednia :(

reklama
Po zwolnienie bo mi w LM wypisać nie chce bo sądził do tej pory że nie wymagań zwolnienia. Pewnie jakby zobaczył USG wczorajsze to by wypisał ale już go nie było w klinice więc muszę iść prywatnie bo zwolnienie miałam do 25

Trochę się wkurze bo nie widzę sensu pchać mi tam USG dzien po dniu...ale prywatni ginekolodzy czasem tal działają bp jakoś zarobić muszą..
Zresztą wydaje mi się że skoro skraca mi się szyjka to powinni ograniczyć szperanie w malej ale to tylko moje zdanie a ja lekarzem nie jestem...:D

No tak jest że powinno się ograniczyć mi jak się skracała to nie chciał nawet dziecia sprawdzać bo mówi że nacisk może skurcze spowodować a one rozwarcie czy skracanie..
Ale tak jak mówisz jak zależy na kasie to zbada i skasuje a jak na zdrowiu i bezpieczeństwie to odpuści :) mój pod tym względem jest super :)

Teraz szpital to bez sensu :) bedzie dobrze: ) zdaj nam relacje po :P
A mnie rozkłada coraz bardziej..ehh
Widze że równowaga musi być jedno przeziębienie w 1 trymestrze i jedno w trzecim..

To do łóżka ! Raz dwa !
Ja mojego M witaminkami szprycuje bo jak facet chory to potrafią mu odmówić wejścia do porodu żeby zarazków nie rozsiewal...a przynajmniej tak robią w tym instytucie, mam nadzieje ze w moim szpitalu nie ma takich praktyk bo sama to nie nie...

Kurde mi tez cycki malo urosly, w obwodzie troszkę to sobie kupilam wiekszy stanik jeden. Mialam 75a to teraz mam b. Do karmienia sobie kupilam z miseczka c ale om taki rozciągliwy ze i teraz moge w nim chodzic i później będzie dobry.
Ja dzis bylam parę godzin na nogach i musialam sie przespać. Najpierw gimnastyka, potem zapisalam sie do lekarza i poloznej pierwszego kontaktu w przychodni i potem do leclerka gdzie kupilam sobie buty na wiosnę i parę akcesoriów do kuchni
Teraz zrobie obiadokolacje
Miłego weekendu dziewczęta!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry